fredagskänslan

alvis 2012-11-23 14:47 (2 kommentarer)
Det är fredag, love it! Lilla A somnade helt av sig själv efter att ha legat i sin säng en stund utan minsta knyst, exemplarisk bebis. Jag har snabbstädat och plockat undan lite, bara sådär så det blir lite fredagskänsla, och snart ska jag sätta igång med ett långkok som jag hoppas blir gott. Sen ska jag vara en älskvärd hustru och ha en riktigt bra helg. Haha, tja älskvärd hustru har jag inte direkt känt mig som denna vecka utan snarare trött och butter.

Denna natt bjöd dock på fler sömntimmar än tidigare i veckan och i natt ska jag få sova i gästrummet vilket jag är närmast euforisk inför. Ostörd! Hela natten! Eller nja, med tanke på att min kropp är inställd på mjölkproduktion även nattetid kommer jag väl vakna efter några timmar med sprängande bröst. (Aldrig kan man få njuta fullt ut..). Hon har inte ätit på nätterna de senaste dagarna men ändå vaknat typ hela tiden, och kombinerat med novembertröttheten som alltid finns där har det känts olidligt. Men på något sätt fixar man ju det ändå och nu är det som sagt helg och mitt humör har lyfts något makalöst.

Jag är dock lite irriterad över att vi inte lyckats få ordning i lägenheten än. Det är en konstant irritationskänsla hos mig som är hemma på dagarna. Och då tycker man ju att jag kanske kunde ta tag i det litegrann jag som är hemma. Men dels blir jag avbruten så fort jag försöker påbörja något (utöver det där grundläggande med disk och tvätt + ibland snabbstäd som jag av någon anledning hinner med) och dels sätter mitt asdåliga sätta-upp-saker-självförtroende till. Jag skulle behöva typ ostörda timmar av minutiösa förberedelser, eller att bara freestyla och sen inte bry mig om hur det blir. Det sistnämnda är inte ett alternativ med pedantisk make som också bor här, och det förstnämnda har jag inte tid till. Således får jag inget gjort. Jag önskar verkligen att jag vore lite mer praktisk, eller åtminstone tyckte det var kul så jag fick tränat. Nu kör jag undvikandestilen vilket funkar dåligt eftersom det då bara blir något gjort då vi båda är ostörda en längre stund vilket händer typ aldrig med bebis. Och på helgerna vill vi helst göra andra saker än bara pyssla hemma även om det är vad som skulle krävas för att det skulle bli klart här. Äsch, nu blev jag på dåligt humör igen. Åter till fredagsfeelingen. Sätta på musik och skära kött!

Nimfea75

Skönt att få sova i gärstrummet. Hoppas det gick bra.

Jag väckte bebis i morse vid fem på grund av sprängfyllda bröst, för att jag hade tjejfest här igår kväll och ammade inget, utan gav bara ersättning.

Och ja, så fort man börjar något så hinner man aldrig avsluta det.

2012-11-24 16:39:53

alvis

Jodå, det var skönt men min kropp verkar inställd på att vakna typ var tredje timme för jag vaknade ändå några ggr. Och gick upp och ammade vid 06 pga sprängfyllda bröst...sovmorgnarna är inte som förr helt enkelt!

2012-11-25 09:28:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk