Älskade, jävla hora #24

Elaine 2012-11-17 19:08 (inga kommentarer)
Hon flyttade ut ganska snart. Till ett litet radhus i fina kommunen. Han muttrade en del över att det verkade så planerat och inte särskilt slumpmässigt att det där radhuset bara dök upp sådär lägligt när hon kände för att flytta isär. Och ja, jag kunde väl inte direkt argumentera emot. Antaligen hade hon funderat på det där länge och så plötsligt dök det rätta tillfället upp.

Året började lida mot slut och det var dags att planera nyårsfirande. Jag var lyckligare än någonsin eftersom jag äntligen skulle få fira in det nya året med min älskade. Vi skulle förstås kyssas innerligt och passionerat på tolvslaget och önska varandra evig kärlek. Åtminstone var det så i mina drömmar.

Det blev nyårsfest hemma hos ett par goda vänner till mig. Vi var väl ett tjugotal gäster som hjälptes åt med själva arrangemanget. Jag hade fått världens förkylning och var väl inte direkt på topp, men det fanns inget i världen som skulle stoppa mig från att fira nyår just iår. Det var så stort.

Festen rullade på och givetvis blev han betydlige fullare än alla andra. Mina vänner tittade snett på honom och var inte alls särskilt roade av hans humor som var långt över gränsen för rumsrent. Jag gjorde vad jag kunde för att släta över och att fullt sjå med att upprätthålla fasaden av det perfekta paret. Han däremot var inte direkt intresserad av att framställa oss som ett par, utan flirtade öppet med några andra tjejer och bjöd in en av mina närmaste väninnor till att ha trekant senare på kvällen. Jag skämdes som en hund och jag minns faktiskt inte hur jag ursäktade det hela. Men det fanns säkert någon mycket bra anledning, för det fanns det alltid. Någon kyss vid tolvslaget blev det definitivt inte och framåt småtimmarna fick jag försöka släpa hem honom. Överförfriskad och allmänt motsträvig. Ett nytt år hade börjat.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-06-22
Antal texter
147
Övrigt
Valspråk