sista oktober

.jag 2012-10-31 07:24 (inga kommentarer)
i helgen var det kallt, sedan blev det varmare men nu är det minusgrader igen. men nu har i alla fall vinterdäcken kommit på. i senaste laget, hatar när folk liksom drar ut på att byta däck (ja, jag vet att det heter HJUL, men det låter så knasigt) som om det plötsligt skulle börja bli sommarvärme i slutet av oktober och några månader framöver. men när jag drog fram mina vinterdäck i fredags så var ett av dom platt och det visade sig vara fel på ventilen. men nu är det fixat.

jag har tagit ledigt torsdag-fredag och ser mycket fram mot att ha en LÅNGHELG utan något speciellt inbokat. har planerat att träna med hundarna, promenera i skogen, laga god mat och bara ta det allmänt lugnt i övrigt. min mamma ringde och sa "ja, jag antar att ni har så mycket att göra så att vi inte hinner träffas innan jul" med martyrstämma, och jag bara "nej, det är rätt mycket nu". det är det ju egentligen inte just nu, men som man frågar får man svar.

idag ska jag åka till kyrkogården och tända ett ljus för PH, sedan ska jag hem och kolla på "bonde söker fru". jag tror att det är exakt samma sak som han skulle ha gjort en sån här dag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.