lördagsaktiviteter

alvis 2012-10-13 16:45 (1 kommentar)
Idag ägnar jag mig åt bland annat jobbsökande, med lite skräckblandad förtjusning. Jag fick inte jobbet jag var på intervju för vilket kändes som en lättnad samtidigt som det var tråkigt. Och lika ambivalent känns det nu när jag letar och skriver cv - å ena sidan skönt att fokusera på en annan sida av mig än att vara mamma, å andra sidan småpanik över att det här med att söka jobb kan innebära att jag kommer att börja jobba om tre månader. Det kan ju i och för sig också innebära att det dröjer ett år tills jag fått något, så jag vet att jag ju borde och måste göra precis som jag gör och lägga ner energi på det redan nu.

Lilla A har kommit in i en fas då hon är lite mer krävande än tidigare, hon är svårare att lägga och vaknar oftare på nätterna. Jag tar nätterna eftersom jag ammar och det är egentligen inte så slitigt men ändå - jag sover ju inte mer än högst tre timmar i sträck som det ser ut nu. Och det är tufft, även om jag faktiskt sällan är trött på dagarna och inte sen hon var väldigt liten behövt ta igen sömn när hon sover dagtid. I natt låg jag och var lite bitter igen över detta. Maken vaknar visserligen också men han kan ju somna om direkt eftersom han vet att jag tar henne, och jag vill ju amma henne och tycker egentligen inte att det är så besvärligt men ändå - bitterheten (en ny sida av mig som jag inte gillar). Jag bara önskar att jag snart kan få sova om inte en hel "vanlig" natt så åtminstone 5-6 timmar i ett sträck.

I övrigt är livet bra, men det är höst och kallt nu och jag behöver både vantar och mössa. Kvällarna blir mörka tidigt och det känns lite deppigt men också mysigt.

AnnA

Det är inte bitterhet, det är sömnbrist. Den kan spela många dumma spratt. Hoppas hon sover bättre snart.

2012-10-14 09:05:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk