Gäster

AnnA 2012-09-28 08:53 (inga kommentarer)
I helgen ska vi ha gäster, både fredag och lördag. Från början var vi bortbjudna på lördagen, men deras kök hann inte bli färdigt. Alltså bjöd jag dem till oss istället. Lite mer jobb än man tänkt sig, men roligt.

Så igår handlade jag till helgen. Flexade för att komma hem tidigt. Först till systemet, det gick ganska bra. Hittade ölen pojken ville ha, efter en del letande. Vin och cider gick av bara farten. Fast päronkonjaken var som bortblåst. Och varje gång jag skulle fråga någon personal, hann alltid någon annan före. Till slut så fick jag hjälp, den stod bland likörerna. Självklart, det hör man ju på namnet liksom, päronKONJAK. Dumma mig.

Sen raskt över till maxi. Slarvigt skriven handlingslista samt ett utskrivet recept att handla efter. Well, det gick sådär. 3 turer tillbaka genom nästan hela butiken för att jag kom på något jag glömt. Medicinen restat på apoteket, så det blir att återkomma en annan dag. Plockade upp pojken på hemvägen och åkte hem för att städa.

Då hade dottern varit en sötnos och städat ovanvåningen, underbart! Pojken fixade kvällsmat och jag rastade Penny. Lite sök i skogsdungen efter godis tröttade henne lite mer. Efter maten gjorde pojken efterrätten som vi ska ha ikväll. Hallonpannacottacheescake, jo, den heter faktiskt så och är underbart god. Själv städade jag bottenvåningen och till sist hade jag lite klovård på Penny.

Jag sov ganska gott inatt ;)


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007