moody blue

.jag 2012-09-26 07:31 (1 kommentar)
dagarna rullar på, just nu är det mycket. i helgen spårade vi. i måndags var det dubbla kurser för valpen. igår personalaktivitet på och efter jobbet och sedan avslutning på minstings valpkurs på kvällen. sedan måste jag träna som ett AS med valpen varje dag resten av veckan, för vi ska tävla på lördag och det är ett moment som inte funkar. alls. jag hade aldrig anmält till en tävling i vanlig lydnad under dom förutsättningarna, men i rallylydnad KAN det ju vara så att just den skylten inte är med, det vet man inte innan. och eftersom ordet "dubbelkommando" inte existerar utan man får visa och hjälpa på ett helt annat sätt än i den vanliga lydnaden så KAN det ju hända att man lyckas ändå. om man har tur alltså.

hur som helst så hade jag i alla fall sett fram mot lördag kväll och söndag, lite tid att bara skrota omkring på, gå långpromenad, kolla på någon film, bara ta det lugnt. men nähä, när jag kom hem igår så fick jag veta att mr S hade bjudit hem sin kompis över helgen. HELA helgen. och ja, det är ju klart att han ska få umgås med sina vänner, det är inte det, och hans kompis var deppig och behövde komma iväg och skingra tankarna och göra något annat och det är klart man ska ställa upp. men om mr S i efterhand frågar mig om det är okej (jamen varför fråga överhuvudtaget när de redan har gjort upp planer för hela helgen?) så behöver han väl i alla fall inte bli irriterad när jag svarar att det får det väl vara nu när de redan har bestämt det, men att det kanske inte direkt stod överst på MIN önskelista. ask me no questions and I tell you no lies för helvete.

så det känns ju lite sådär just nu måste jag säga, men det är väl bara att gilla läget. men jag är TRÖTT och jag har inte LUST att vara social. och på helgen gillar jag verkligen att sitta länge och äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro, men när det ligger en snarkande karl på soffan fem meter bort blir det liksom inte riktigt samma sak. och vårt hus är jättelagom för två personer, men det är definitivt inte anpassat för att ha några övernattningsgäster. och jag blir irriterad av att det står väskor och kläder och sängkläder ÖVERALLT (känns det som), men det får man ju inte visa när man har gäster. bitihopbitihopbitihop. det är åtminstone inte mina föräldrar som kommer på besök, man får väl vara glad för det lilla.

end of gnäll.

AnnA

Sånt finner jag märkligt. Inte ens barnen skulle bjuda hem nattgäster utan att kolla att det var ok först. Du har all rätt att gnälla. End of my opinion.

2012-09-26 08:21:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.