slööööö

.jag 2012-07-31 12:03 (1 kommentar)
jobbar. eller det gör jag inte alls, för helt plötsligt hängde sig allt och det enda som funkar är internet. det är väl kanske inte så uppbyggligt för arbetsmoralen, men jag ringde i alla fall supporten. vår support måste vara trögast i hela universum. när jag beskrev problemet ("allt hänger sig och varenda gång jag startar om så återskapas den tidigare sessionen och allt hänger sig igen"). ja, då var det först "fel på nätet". sedan frågade han om jag inte kunde prova från en annan dator. NÄE, jag har bara en, fattigt va? och om det är "fel på nätet" så funkar det väl inte från någon annan dator heller? och varför funkar internet om det är "fel på nätet"? slutligen lovade han att ringa och berätta så fort "det" (oklart vad) funkade igen. så här sitter jag och kan inte göra ett dugg. mycket frustrerande, så jag tror att jag tar lunch istället.

är allmänt oinspirerad. min mamma ringde nyss och frågade om jag ville ha deras gamla köksbord. det ville jag inte, även om det är ett fint bord. men vi har inte plats. jamen då gick hon på som om jag skulle ha blivit HELT FÖRKROSSAD om hon inte skulle ha frågat. jag skiter väl i deras gamla bord, jag skulle inte vilja ha det ens om jag hade haft plats. men visst, det var väl snällt att hon frågade.

och jag är trött. det beror väl mest på att jag har sovit lite halvdåligt i ett par dagar plus att jag har gått upp vid 03.30 för att kunna vara på jobbet redan vid 04.30 för att få klart med dagens utleveranser. nog för att jag är morgonmänniska, men det här är i mastigaste laget till och med för mig.

Anni

Nu är jag ju allt annat än morgonmänniska, men min spontana tanke är TORTYR! Arma krake som ska upp så dags!

2012-08-01 22:27:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.