Älskade, jävla hora #5

Elaine 2012-07-28 15:49 (inga kommentarer)
Det var med ordentlig huvudvärk och med en andedräkt som förmodligen kunde dräpa en oxe som vi vaknade dagen efter. Inte alls sådär romantiskt och rosa som det är på filmerna. Hela situationen kändes smått surrealistisk och jag var tvungen att nypa mig i armen för att kontrollera ifall det var verklighet.

Vi hade bråttom. Hela gänget skulle med flyget till Shanghai och självklart hade vi vaknat alldeles för sent. Jag samlade ihop mina prylar och mumlade ett hastigt adjö innan jag kilade ner till mitt eget hotellrum för att packa väskan. På bussen till flygplatsen satt jag på sätet bakom honom och studerade noga hans nacke och det guldbruna håret som jag natten innan hade låtit fingrarna glida igenom. Jag funderade på om det här varit en engångsföreteelse eller hur det skulle bli nu? Huvudvärken av baksmällan gjorde sig påmind och jag slöt ögonen och slumrade till för en stund.

Flygresan till Shanghai med ett trångt kinesiskt inrikesplan, som garanterat passerat sitt bästföredatum, var något av en näradödenupplevelse. Bedövad av bakfylla och fortfarande i ett lyckorus med tankar på honom tänkte jag för en stilla sekund att vad spelar det för roll om planet störtar nu?

Väl på plats på hotellet var det timmars arbete med att koppla in all utrustning och se till att vi hade en fungerande arbetsmiljö tills nästa dag. Ja, eller en hjälpligt fungerande arbetsmiljö åtminstone. Att hitta en bredbandsuppkoppling med acceptabel kapacitet var inte att tänka på så vi fick hushålla med vad som fanns att tillgå. Vi var alla väldigt slitna från gårdagens baluns, så någon direkt effektivitet var det inte att tala om. Men till slut var allt på plats och var och en försvann iväg till sina hotellrum. Som av en slump dröjde både han och jag oss kvar till sist och det behövdes inte mycket mer än utbyte av några blickar för att vi skulle vara överens om att dela ytterligare en natt tillsammans. Självklart inget sex. Bara sova. Tillsammans.

Den här kvällen var det inte så mycket bryderier om dress code för själva övernattningen utan kläderna flög snabbt av som om det vore det mest naturliga i världen och snart låg vi nära intill mellan lakanen. Sängarna på de flesta kinesiska hotell är förresten vidriga. De är så stenhårda att man överväger att sova på heltäckningsmattan på golvet som förmodligen är mjukare. Men tanken på hur vidrigt snuskig en kinesisk heltäckningsmatta förmodligen är leder till att man ändå tycker att den stenhårda sängen är ett rätt bra alternativ. Och för all del, det var väl inte så att jag reflekterade särskilt mycket över det just den där kvällen.

Det tog inte särskilt lång tid innan vi kysstes för första gången. Det blixtrade till i hela min kropp och jag tryckte mig nära intill honom och bad efter mer. Kyssarna blev allt hetare och jag försvann bort i en dimma med hans händer och läppar över allt. Jag har inget minne av tiden och jag var som i trans när han plötsligt reste sig upp i sängen och satte sig i en fåtölj för att tända en cigarett. Rummet rvar så elektriskt att jag nästan trodde det skulle explodera när jag såg lågan från hans tändare flamma till. Han såg på mig och log. Skrattade lite och påminde om att vi faktiskt har varsin sambo och vi skulle ju bara sova tillsammans. Eller hur? Och så var det ju.

Men jag hade aldrig någonsin känt en så stark åtrå tidigare. Min kropp reagerade på ett sätt jag aldrig upplevt förut. Jag ville ha honom så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och självklart visste han det där satt mitt emot mig på hotellrummet i Kina den där kvällen och jag låg naken i sängen och höll på att gå sönder av lust.

Han fimpade cigaretten och återvände till sängen och till mig. Vi tog vid där vi avslutat och det tog inte många minuter förrän vi båda insåg att vi inte längre kunde motstå varandra. Våra kroppar förenades till en och det var en magisk natt fylld av passion, åtrå och en glöd som jag förmodligen aldrig kommer att uppleva igen. Svettiga och trötta somnade vi i varandras armar utan att säga ett enda ord.

Morgonen därpå klev jag upp ur sängen med ett leende på läpparna. Jag klädde på mig lite hastigt och kilade bort till mitt eget hotellrum innan vi sågs nere i restaurangen för frukost. Jag rodnade lite när jag mötte mina andra kolleger och det kändes liksom som att det stod skrivet i pannan att jag hade legat med "chefen". Det bubblade fortfarande i mina blodådror och jag svävade litegrann som på moln. Samtidigt kom de mörka molnen krypande så sakteliga. Det var bara två dagar kvar tills jag skulle återvända till Sverige och min sambo. Tanken på honom och på vad jag hade gjort var inte lika rosaskimrande. Men nyhetens behag var starkare än ångesten så jag slog undan de där tankarna tillsvidare och njöt av stunden istället.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-06-22
Antal texter
147
Övrigt
Valspråk