Snart slut på ledigheten

Lisasan 2012-07-25 14:04 (2 kommentarer)
Hemkommen och lätt knäckt. Klarade resan med bagaget fullt av piller. Inga överdoser men fick bre på rejält för att orka, varken leder eller muskler ville egentligen vara med. Fick lite för mycket sol på mig dessutom, så jag vaknade med en stor blåsa i gommen i morse. Precis som det brukar med andra ord. Men hur jobbigt det än var så är jag glad att vi åkte, vi behövde komma bort, och roligt var det trots allt!

Nu ska jag ta det så lugnt jag kan tills det är dags att börja jobba igen. För jobba ska jag, jobba måste jag. Ser faktiskt fram emot att vara frisk och börja arbeta igen, men det är lite oro också. Vad händer om jag nu inte är fullt så kry som jag planerar? Vad ska jag göra om jag inte orkar?

Anonym

Hm, har följt dig länge och du är ju sjuk otroligt mycket. Jag antar att du är testad för HIV? Tänkte på att du är infektionskänslig osv. Om du inte är testad tycker jag du ska be att få ta ett så fort som möjligt,

2012-07-27 20:58:49

Lisasan

Anonym: Jodå, testad är jag, flera gånger. Har nu fått svar på varför jag är så infektionskänslig (IgG-subklassbrist), så det är inte längre något att oroa sig över, bara att acceptera faktum.

2012-07-27 22:19:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may