Något så fjuttigt som vitaminbrist

Lisasan 2012-07-15 11:58 (2 kommentarer)
Nu jävlar ska här bli bättring. Beställde ett paket kosttillskott på nätet igår. Mest för att se om det hjälper, men jag tror faktiskt det kan göra det. Om jag nu käkar massa mediciner som gör att jag inte tar upp näring från maten på rätt sätt, så måste jag ju försöka få i mig det som fattas på annat sätt. Så ja, nu jäklar ska här käkas vitaminer. Jag lär väl märka snabbt om det är som jag tror, om inte har jag bara förlorat en drös slantar. Väl värda pengar faktiskt, för jag tror det kan hjälpa mig att bli bra nog att kunna jobba i höst, och det tjänar jag ju på i längden, minst sagt. Hoppas kan man ju i alla fall.

Anni

Så mycket som du har varit hos olika läkare så tycker jag det är konstigt att de inte har upptäckt en vitaminbrist?! Hoppas verkligen det här hjälper!

2012-07-15 12:17:45

Lisasan

@Anni: Ja det är knepigt att det tagit så länge. Men å andra sidan har vårdcentralen inte ens tagit ett enda blodprov under mina 10 senaste månader med 15 antibiotikakurer och förmodligen runt 25 besök. Man vägrade till och med remittera mig till specialist, och utredning om varför det blivit så här var det inte tal om. Så jag fick remittera mig själv, och inte förrän nu förra veckan togs de första blodproven för mina symtom med trötthet och värk som jag haft ett bra tag. Så jag är lite besviken för att det är som det är, samtidigt som jag är glad att man nu äntligen hittade något som går att åtgärda.

2012-07-15 21:47:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may