lyxliv

ikapiika 2012-06-13 11:52 (inga kommentarer)
Idag jobbar jag hemifrån och har tillbringat förmiddagen med att läsa en rapport i solen på altanen. Nu ska jag laga lite lunch och i eftermiddag ha ett telefonmöte.

Det är rätt lugnt just nu efter vårens hysteri. jag har väl egentligen ett stort utredningsjobb att göra under sommaren men jag känner att jag står och stampar lite och de personer som finns tillgängliga som bollplank har jag inte riktigt lust att bolla med. Men jag tar det med ro, det kommer nog att lösa sig så småningom när deadline närmar sig och lite mer ångest trycker på . Så brukar det vara.

Sen har vi ju alltid det tyska eländet, men där är så mycket ännu obestämt att allt jag kan göra är att famla i luften.

Nä dagens bryderi är att jag eftersom det då var helmulet underlät att smörja barnen med solkräm i morse. G är rätt heltäckande klädd och har keps så han kommer nog klara sig bra. Miss T har däremot bara axlar och armar så jag hoppas att hon inte kommer hem som en liten rosa gris.

nu lite makrill, sen mer jobb.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk