Gött å blandat

Corn 2012-05-30 22:56 (2 kommentarer)
I dag sprang jag i fem minuter i ett svep. Det tror jag inte att jag har gjort någonsin tidigare. Sen gick jag ett tag. Sen sprang jag fyra minuter till.
Alltid något? Fast den här våren fyller ungefär alla år och det är evenemang varje helg och jag sätter gladeligen i mig kakor och tårtor och vänjer kroppen vid mer mat och godsaker och då hjälper det ju inte att jogga i nio minuter en dag.

Liksom. Lite fet. Jag känner mig lite fet. Annars har jag inte särdeles mycket att klaga på, jag skulle kunna 35-årsnoja som jag har gjort i ett år nu men bara 35-årsdagen är över så tror jag att det blir bättre med den där lilla ångesten.
För annars är det ju fint. Lite jobbkval, bara. Och tidsbrist. Och gamla skitdatorer.
Men mest bara bra, bra, bra: plantor som växer, finaste barna, en liten semester som jag håller på att snickra ihop, fina vänner lite här och var. Ett Stockholmsbesök har vi hunnit med att klämma in också. Och om en vecka ska min mor och jag dit på Stockholmsweekend - fast mitt i veckan. Det har vi pratat om i cirka fyra år men nu ska det bli av. Jag planerar dumplings och att strosa runt i Fogelströms fotspår.

Och alla fyller år och alla fyller jämnt. I helgen fest för svärfar, nästa helg ska vi på grillfest, sen fyller jag år men det orkar jag nog inte ens fira efter allt annat firande, och sen ska vi alltså försöka åka på semester innan höskörden. Håhåjaja. Vi får se om vi lyckas bärga det (höhö! höet alltså. Och semestern).

Pocks?

Men vet du: nio minuter jogg hjälper visst - det hjälper självkänslan att du kan, att det faktiskt är du som gör det och som aldrig förr har gjort det. Och med fler såna små små boostar blir det en sammantagen helhet. Underskatta inte det. Mysigt att ni kom och synd att vi inte fått till mer men härligt att ni ska på veckändan, du å mamman. Och hinner ni så tar vi gärna en fika någonsans. Kram!

2012-05-31 08:29:18

Sheela

Ja, som Pocks säger; fokus på självkänslan. Den där styrkan som växer i kroppen när man orkar lite längre än tidigare. Den är ju fantastisk oavsett om den delar plats med några kakor eller inte. Så det så.

2012-06-01 08:55:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.