in the middle

.jag 2012-05-16 11:54 (inga kommentarer)
sitter på jobbet och ska snart gå hem eftersom det är halvdag idag. jag har i och för sig redan jobbat mer än halva min dag, så just nu sitter jag här och tickar in övertid.
igår började jag känna av en begynnande förkylning, sånt kommer fan som ett brev på posten efter stressigheter. idag är det ungefär som igår, i alla fall inte värre, så jag hoppas på att det bara är en miniförkylning som går över fort som bara den. har inte lust att vara förkyld när det nu är långledigt och allt.

fast långledigt...fan vet hur kul det är att vara ledig när man vet att man kommer att komma tillbaks till ett enormt BERG av jobb på måndag eftersom produktionen är igång som vanligt plus övertid. men det är inget jag kan göra något åt, så det får väl bli nästa veckas bekymmer istället.

och det här kalaset med mina föräldrar blir om några veckor, vi har bestämt datum nu. övernattning fredag till lördag och sedan hoppas jag på att de ger sig iväg i någorlunda hyfsad tid så att man ändå kan få ha lite helg kvar att återhämta sig och göra vad man vill på. nu ska jag bara försöka styra upp det så att de åker direkt till N och D och att vi träffas DÄR istället för att de först ska hem till oss så att det blir stress hem från jobbet och en massa bök. fattar inte varför mina föräldrar inte klarar av att mgås naturligt med barnbarnen, de är ju för fan vuxna. men nej, allting, all kommunikation och alla möten måste gå via mig. min mamma gjorde likadant med mormor när hon levde. vi fick liksom aldrig ha någon kontakt med mormor själva utan mamma skulle förmedla, välja ut vilka bitar av sanningen som var lämpliga att presentera och göra det på sitt sätt. jag tyckte jättemycket om min mormor, men jag kände henne egentligen inte. för varje gång vi träffades och jag försökte mig på att prata lite med henne så nog fan var mamma där och lade sig i och styrde upp samtalet så att det kom att handla om gardiner och kakrecept eller något annat harmlöst. oklart varför, men jag tror inte att det finns några mörka hemligheter i släkten som inte skulle få komma fram, det är väl min mammas jävla kontrollnoja som slog till. och nu vill hon liksom putta över den rollen på mig, en kombinerad slasktratt och sambandscentral. aldrig i livet säger jag.


hur som helst, nu är den sista analysen för dagen snart klar. sedan: hem och städa, därefter hundkurs, därefter SOVA. och förhoppningsvis bli av med kli i halsen och tyngd i huvudet och få en bra helg.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.