Jävla skitdag!

Anni 2012-05-09 17:52 (6 kommentarer)
Vaknade försent med regn i hela hjärnan och hann inte tvätta håret imorse. Stressade iväg som en tok till jobbet, och lyckades backa på en annan bil på parkeringen. Förlåt, förlåt, krångel och 3000 spänn i självrisk.

Och samtidigt så tacksam att det inte hände nåt farligare än en trasig baklykta och kofångare bak hos mej och fram hos andra bilen. Försäkringstjejen var så snäll och hjälpsam, men det hjälps inte, jag känner mej ändå som världens värsta KLANT!

Och sen in på ett långt, tråkigt och tjafsigt jobbmöte. Samma person som sitter där och pratar om att vi är varandras arbetsmiljö och måste vara snällare mot varandra, följer upp med en gliring till en kollega två minuter senare. Jag avskyr sånt där allmänt hållet "någon tycker att någon annan har varit dum så nu måste alla skärpa sej". Det gör bara att alla går och undrar om det är jag som gjort nåt och vem som isåfall är sur och inte kan säja det rent ut. Underbart för stämningen på jobbet.

Jag fick lust att bara ge mej iväg och gå och träna skiten ur mej på lunchen eller nåt, bara för att få ur mej det jobbiga, men sen hände det nåt annat och ett möte blev försenat osv osv...

Efter jobbet kom jag äntligen iväg, bytte om och kom in på gymmet och upptäckte att alla maskiner var upptagna. Då gav jag upp, bytte tillbaka och åkte hem. Nu vill jag bara lägga mej under en stor filt och gråta en skvätt och bara BLÄÄÄ, ta bort den här skitdagen och ge mej en ny!

Frågan är om jag ska släpa mej iväg till kören om en timme? Orkar jag? Det kan muntra upp, men jag vet inte om jag borde stanna hemma så jag inte ställer till med nåt ännu värre elände. Stanna i soffan framför dumburken och deppa ifred? Hoppas att imorgon skärper sej?

mutter, grums, skit och elände med mej idag

AnnA

Hoppas solen skiner på dig imorgon och du får en mycket bättre dag! Kram

2012-05-09 17:59:46

Bonita!

<3<3

2012-05-09 18:33:07

crackgirl

Ga till koren, Anni! Eller ga tillbaka till gymmet! Ut med dig. Fattar precis vad du menar, jag har ofta sadana dagar. Det sista man skall gora ar att stanna hemma och hanga lapp. Hoppas du ar pa vag nagonstans nu i skrivande stund.

Och nu nar jag anda haller pa: jag hatar sadana dar passiv-aggressiva moten, email etc dar "nagon gjorde si och sa, sa nu maste vi alla battra oss". Jamt kanns det som att det ar man sjalv som gjorde fel och maste ga pa ta, aven nar man VET att det inte var sa. Nar jag var chef over 3 pers pa PR-firman skulle jag aldrig gjort sa: det ar mycket battre att ta in personen i fraga pa sitt kontor och lasa lusen av dem. Haha!

kram!

2012-05-09 21:15:56

Anni

@crackgirl Håller med dej om chefstaktiken, mycket bättre med din metod. Och jo, jag gick på kören OCH tränade skiten ur mej på gymmet efteråt och det var skönt. Jag mår mycket bättre nu.
@Bonita! oxå!

2012-05-09 22:04:41

Pocks

I morgon är en bättre dag. Å gå till kören, hoppas du gjorde det. Kram!

2012-05-09 22:39:19

Mucklan

Jag tänker också på det som hände på ditt jobb. Hörde du gliringen? Kanske du kan börja med att vara rak? Du kunde kanske ha frågat kollegan om hon tyckte att hon var snäll när hon sa som hon gjorde. Jag vet. Det är mycket begärt, men nån måste ju börja. Fast du kan kanske välja en dag när du känner dig lite kaxigare :-). Bra att du hittade ett sätt att må bättre. Kör är bra. Träning också. Önskar jag gjorde nåt av det mer än nån gång om året..... Kram!

2012-05-10 08:55:16


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!