Lite löst bara

Jazzie 2012-04-22 00:07 (inga kommentarer)
Idag har det varit 3-årskalas. Jag, Grodan och Tusse åkte dit. Sambon blev kalas-befriad. Hans hörsel mår så himla kasst av skrikande barn att han behöver inte gå på alla kalasen. Jag har tagit huvudansvaret för att våra barn går på de barnkalas de bjuds in på. Inte så att deras pappa inte ska ta dem till kalas om så behövs. Inte heller att han aldrig kommer följa med. Men han får välja när det är värt att förlora hörseln i några dagar.

Nåja. Nu fastnade jag. Irriterande att jag ens förklarar. Det händer ibland. Att jag känner mig nödgad att förklara något som jag egentligen inte bryr mig om någon skulle ha åsikter om.

Ok. Så vidare. 3-årskalas. Grodan lekte med sin kusin. Tusse sov. Efter kalaset svängde vi förbi syrran och hämtade upp henne innan vi åkte hem till oss. Sambon hade lagat supergoda grönpepparbiffar. Nu har han gått och lagt sig. Jag sitter i min mjölksura bh och skriver på Hypo. Bredvid ligger syrran med Tusse på magen. Tusse sover. Det gör inte min syster.
Om bara en stund kommer Grodan vakna och komma springande till vårt sovrum. Så jag ska nog gå och lägga mig snart jag med.

En helt ointressant text. Men jag har ändå knappat ner den. Så det får bli min text of the day. Mitt liv är inte mer trollbindande än så här. Men om ni hade varit här och ätit biffarna hade ni nog tyckt att det var en rätt bra lördag trots allt.
Det gör jag.

Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte