måndag

.jag 2012-03-19 17:52 (inga kommentarer)
det blåser minst sagt friska vindar här idag. har jobbat, men känner mig inte nöjd med resultatet, finns ett par tråkiga/jobbiga grejer som jag inte hann med. men jag ORKAR fan inte jobba över varenda jävla dag. lite ostrategiskt var det nog, för imorgon ska J och jag sluta tidigare och åka på second handshoppingtur. det är sånt vi gör ibland, fast nu var det extremt längesen och vi har redan skjutit upp det flera gånger den här gången. men eftersom J slutar vid månadsskiftet och börjar jobba i en annan stad som ligger på helt fel håll så lär det inte bli av i någon överskådlig framtid, så vi fick helt enkelt bestämma oss och boka in det i kalendrarna.

jag var ute och sprang en liten runda idag, första gången sedan jag blev sjuk för en månad sen. nu har jag ju känt mig frisk ett tag, men då började istället foten spöka. min (fd) skadade fot, jag fick världens PANIK även om det inte satt på samma ställe, men jag kunde bara se nya kortisonsprutor och månader av konvalescens framför mig. tack och lov gick det över på en vecka och jag har ingen aning om vad det berodde på, men så länge det inte kommer tillbaks så kan det ju få bero.

löpningen gick väl SÅDÄR, men det är skönt att det blev av i alla fall. och när jag kom hem igen så gick jag stavgång en timme med valpen, så det finns ju lite ork i alla fall. och så blir det förhoppningsvis bättre snart.

snart börjar även hundkurserna. tävlingslydnad och rallylydnad för valpen, plus en kurs i viltspår som jag satte upp mig som reserv på lite impulsivt för jag trodde inte någon skulle hoppa av, men så blev det en ledig plats i alla fall. tre kurser på en gång, det är lite mycket. fast rallylydnaden tror jag inte vi behöver lägga ner så enormt mycket jobb på, gissar att vi har en del gratis från tävlingslydnaden redan, och viltspåret är på helgen. tävlingslydnaden hoppas jag mest på, eftersom förra kursen blev en sådan flopp. jaja, det ska bli kul i alla fall, känner mig grymt inspirerad, och det är VÅR NU.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.