lite nyfiken är jag allt.

ikapiika 2012-03-17 16:15 (5 kommentarer)
Ikväll ska jag på tjejmiddag hos min äldsta vän. Våra barnflickor kände varandra när vi var bebisar och på den vägen är det. Jag flyttade från östkusten när vi gick i ettan (samma klass då) men vi har lyckats hålla kontakten genom åren. Första året i Uppsala bodde vi till och med tillsammans men det räckte bra med ett år. Vi är extremt olika, både till utseende och sätt. Hon är liten, jag är hyfsat lång, hon är konstnärlig jag är "sportig". Hon är humanist, jag är naturvetare, hon röd, jag blå. You name it, allt är olika men vi har så himla trevligt när vi träffas i alla fall.

Så ikväll ska jag alltså träffa hennes andra vänner, jag har kanske träffat någon enstaka någon gång innan, om hon har fler "gamla" vänner på gång men annars blir det idel nya bekantskaper och för en gångs skull känns inte det jobbigt utan mest spännande.

Annars så är jag mest lite fundersam kring hur vi har uppfostrat barnen. Dottern ska på kalas nästa helg och ska då klä ut sig till någon filmpersonlighet. Hon svarade nästan på en gång Sharpay... Gabo går helst på maskerad som Malfoy och maken som Gordon Gekko... Vad hände med att identifiera sig med de goda?

Ginny

Fast det är väl när man identifierar sig med de goda som det kan vara spännande att ibland få spela skurken (eftersom man inte vill vara en skurk på riktigt) :0)

2012-03-18 14:57:26

crackgirl

Men vad/vem gar du helst som, da? :) Borjade garva nu nar jag ser Gordon Gekko och hans 80-talsmobil framfor mig.

2012-03-19 03:52:38

Dorizzz

Uppdatening, hur gick det nudå?

2012-03-19 10:59:02

ikapiika

@Dorizzz: Mjaa. det var trevligt men inte WOW. Mest barn och bostadsprat. En tjej där hade skaffat barn på egen hand, (åkt till danmark) och fått tvillingar, det var ganska intressant att höra hennes tankar och funderingar. Trevligast var dock när alla andra åkt hem och det bara var jag och värdinnan kvar och satt uppe och snackade till långt in på småtimmarna.

2012-03-21 20:09:30

ikapiika

@crackgirl: Det är just det som är, jag vet inte riktigt ... Men om man tittar på vem som jag klätt ut mig mest till historiskt så är det nog Sarah Connor (T2 varianten då.. inte T1)

2012-03-21 20:11:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk