värsta föräldern

ikapiika 2012-03-15 21:35 (2 kommentarer)
Jag vet ju med mig att jag inte ska åka till den där ishallen och försöka titta på MissTs träning. Jag blir bara arg. På henne när hon inte gör sitt bästa, eller på tränarna när de inte förstår hur bra hon egentligen är. Nu har vi i alla fall tränat sista gången för säsongen och kanske för alltid. Det känns rätt skönt.

MissT lyckades i alla fall få märke 5, något hon förtjänat länge. Märke 6 har hon en liten bit kvar till eftersom hon inte är någon fena på piruetter (googla konståkningsmärken om ni är nyfikna). Märke 6 hägrar för att då får man åka utan hjälm. Nåväl, nu kanske det aldrig blir något märke 6 och lika glad är jag för det, tror jag.

Nu är det som sagt sommar(?) uppehåll och missT får fundera allvarligt på om hon ska fortsätta. För om hon vill fortsätta så får hon verkligen vilja det själv. Inte bara för att mamma tycker att det vore kul. Så det så.

crackgirl

Grattis T till market. :) Men du, var inte *den dar* mamman... minns fortfarande nar jag var liten och mina foraldrar vakade som hoekar over alla mina fritidsaktiviteter... antingen "gjorde jag inte mitt basta" eller sa marscherade de upp till ledarna/instruktorerna och klagade over att jag inte var i den mest avancerade gruppen eller vad det var. Sa otroligt pinsamt och man ville bara forsvinna genom ett hal i marken. Och det kommer anda fran mig som ar en 200%-ig "type A". Gar hon pa balett ocksa? Piruetter ar latt att lara sig vid stangen och pa golvet - nar man val har tekniken gar det som en dans (no pun intended) pa isen!

2012-03-15 21:43:22

ikapiika

@crackgirl Jag VEEET det är därför jag försöker hålla mig borta, jag vet inte varför "tigermom" djävulen flyger i mig så fort jag kommer in i en ishall... MissT har inte dansat på några år nu men vi får se vad det blir för sport till hösten. Själv är hon sugen på att prova Cheerleading, vilket finns hos den mest seriösa gymnastikklubben här och utövas i en närbelägen skola, inte i ishall i andra änden av stan, så gärna för mig.

2012-03-15 21:55:20


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk