life on mars

.jag 2012-03-01 17:49 (3 kommentarer)
mars! nu måste det väl ändå bli vår snart, på riktigt alltså (viktigt). fast de senaste dagarna har varit LJUVLIGA. 8-9 plusgrader och sol, mer begär jag inte.

jag är fortfarande trött och har sviter efter min värstingförkylning. och jag är sjukt jobbstressad. ett säkert tecken är att jag knappt klarar av att öppna jobbmailen på morgonen utan att få ett vredesutbrott (som ingen märker eftersom jag alltid är först på plats). alla människor är idioter, åtminstone halv sex på morgonen. störst idiot just nu är min gamla kollega (som ska sluta i sommar) på det utländska dotterbolaget som svarar "goddag yxskaft" på ALLT jag försöker få reda på. igår poängterade min chef för mig att det är oerhört viktigt att vi styr upp hur arbetet utförs på dotterbolaget, och med "vi" menar han mig, och så fick jag en lång radda med saker att fixa när jag är på plats där nästa vecka. känns ju sådär kul när de tidigare har kunnat göra lite som de har velat och nu ska det komma en dryg svensk och tala om för dom hur dom ska sköta sitt jobb. VILL INTE. fast naturligtvis säger jag bara att jag ska fixa det.

och så är det puckochefen. nu har hon börjat löpträna. när vi har pratat om löpning innan så har hon tokdissat det, men nu är hon plötsligt THE EXPERT och ska tala om för alla andra hur man ska göra. och så håller hon på med LCHF och då är förstås alla som inte gör det helt dumma i huvudet och oupplysta. jag blir så trött. en sån jävla tur att hon inte är min chef längre.



igår var N och D här med barnen en sväng. först gick vi upp till en gård i närheten och tittade på lamm och grisar, sedan hit och tittade på film (lille A:s val) och jag fick mata det 11 dagar gamla knytet O medan de båda föräldrarna slappade i soffan och mr S gjorde vedaffärer på telefon. perspektiv, allt är inte jobbigt och tråkigt. och nu är det mars och snart vår.

crackgirl

Men varfor ar alla i Sverige sa galna i den ohalsosamma dieten LCHF? For att de vill do av hjartinfarkt vid 50 ars alder?

Sjalv klappar jag hellre lamm och grisar an ater dem. :) Later som en fin dag!

2012-03-01 20:56:32

.jag

@crackgirl: fattar inte heller grejen med LCHF...när vi var på hälsoundersökning på företagshälsovården hade puckochefen ett kolesterolvärde på 15 nånting och det ska tydligen ligga under 6, men hon bara "nej, det är bara farligt med högt kolesterol om man har högt blodtryck". MEN ELLER HUR! tror folk blir lite galna med en sån diet :)

2012-03-02 06:00:31

crackgirl

Markligt. Fast ganska underhallande nar de maler och maler om hur nyttigt det ar med bacon och gorgonzolafylld stek, och onyttigt med selleri och morotter "for att de har sa mycket socker i sig". Hahahaha.....

2012-03-02 18:56:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.