pyssel syssel

sodanismo 2012-01-09 15:46 (3 kommentarer)
av sysselsättningsproblem syns inte ett spår. ett heltidsjobb jongleras med två extraknäck. träning. några försök till social stimulans, även om orken såhär i midvintern är försvinnande liten. må väl vara hänt. går ju över till våren. det där med orken, alltså. bristen på sysselsättningsproblem lär förhoppningsvis kvarstå.

men såhär i årets barndom är det två jätteprojekt som ska råddas: först min lägenhet, som med fuktskador och stambyte varit obeboelig sen i augusti. i morgon släpper jag in den sista hantverkaren. till helgen flyttar jag hem. nästan ett halvår har vi bott ihop, jag och björnen, i en väldigt modest etta. det har gått bra. oväntat bra. det känns konstigt att flytta hem igen, vara ensam. lustigt hur det som alltid varit grundläget helt plötsligt förändras. och ändå, förväntan. det kommer vara en helt annan lägenhet än den jag lämnade.

mindre roligt är ju då modern. om kommande helg är förväntan, är helgen efter förskräckelse. vi skeppar helt enkelt iväg henne till vår moster, hennes äldre syster, som från fredag kväll till söndag eftermiddag har henne som gäst medan vi röjer ur hennes...knarkarkvart till lägenhet. fy fan. imorgon ska jag försöka få tag på nån på kommunen som vet hur vi kan få hjälp. att försöka kommunicera med min mamma om detta...är väl inte något jag direkt ser fram emot. är dagens understatement. men jag sitter på jobbet och borde göra annat och ska inte öppna den pandoras ask som det är att fundera på hela den. så vi sparar det, och återgår till arbetet. ur den oändliga källan kan jag nog ösa under en lång tid framöver.

Bonita!

det där med mamma...omtänker..

2012-01-09 18:58:31

.jag

huuh, jobbigt :-(

2012-01-10 05:44:09

AnnA

Styrkekramar!

2012-01-10 08:25:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk