silversaaben är sjuuuk

ikapiika 2012-01-08 10:25 (1 kommentar)
Helt plötsligt, egentligen utan förvarning, vägrade silversaaben att starta i förrgår, efter att ha kört lite fram och tillbaka i stan, så startade den inte för körning 3. Eller ja, den nästan startade en gång sen dog den och bara startmotorn drar.

Eftersom jag ju egentligen är ingenjör var jag ju tvungen att felsöka med hjälp av google och det troligaste är att bränslepumpen givit upp. Som tur var är jag ledig imorgon med och kan försöka få bilen till någon verkstad på något sätt. Attans bara att det är så lång till världens bästa bilmekMagnus..

Eftersom det nu verkar som om silversaaben sjunger på sista versen var jag igår och provkörde en ny bil. En Nissan Quashquai. Den var ganska trevlig men inte wow (inte blä heller). Jag vet dock inte vad jag är ute efter eller hur stor bil jag ska ha. Små och ganska trevliga problem i sammanhanget.

.jag

min bil uppvisade ungefär samma symtom en gång, det visade sig vara relät till bränslepumpen och ett nytt kostade bara 100 spänn eller så. man kan ju alltid hoppas...

2012-01-08 13:03:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk