schysst

ikapiika 2012-01-01 23:59 (inga kommentarer)
Nyårspartajet blev bra, riktigt bra till och med. Tre dagars pysslande och fejande (för vi passade på att göra om lite på missTs rum i förbifarten) landade i en lyckad kväll. Alla var glada, maten god, vinet flödade i precis lagom mängd. Det var kul att fira i tätort efter några år på landet och få njuta hela södra Uppsalas fyrverkerier från första balkong (vår egen...). Barnen lekte tills de stupade strax efter tolvslaget.

Dagen idag har också varit bra, lugn men inte allt för avslagen. Nu väntar ytterliggare en dryg veckas ledighet och jag är kluven över det lyxigt jättesköna i att vara lite långledig, samt allt jag egentligen borde ta tag i på jobbet. Jag försöker intala mig att jag nog tar tag i jobbet bättre om jag får bli ordentligt utvilad först men kommer säkert starta datorn lite i smyg under den kommande veckan.

För övrigt är jag nästan kär av tacksamhet i Natalia Batista vars Mjau-manga har fått missT att självmant ta upp en bok och vilja läsa. Hurra!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk