Mörkaste december

Anni 2011-12-12 21:58 (inga kommentarer)
Var en snabb sväng i storstan och hälsade på syster som fyllde år. Vi var rätt trötta hela gänget. Den planerade tjejmiddagen förvandlades till en stillsammare middag med bara familjen och det var väldigt mysigt. God mat och lite vin och sen sov vi gott och länge. Dagen efter bakade vi lussekatter. Gatos de Lucia sa jag till gudsonen, som börjat läsa spanska.

Jag var en sväng hos KV oxå, men vi var så trötta att vi sov bort hela dan och sen var det dags att åka hem igen. Det måste vara mörkret för jag minns inte att jag brukar vara så HÄR trött. Jag går som en zombie.

Apropå zombies och såna där läskiga typer. Vi kollade på första Twilight-filmen igår kväll och sen tyckte KV att jag behövde se lite riktiga, läskiga vampyrer som motgift, så då utsatte han mej för Thirty days of night (tror jag den hette).

Alltså, jag fattar att vampyrer inte bryr sej överdrivet mycket om bordsskick och sånt, men kunde dom inte ransonerat sina offer lite och druckit ur dom ordentligt istället för att slabba omkring med blodet överallt? Och kanske tvättat av sej lite om hakan så dom inte behövde gå omkring med matrester över hela ansiktet?

Nu är jag hemma igen och ska snart gå och lägga mej. Vill inte upp och jobba imorgon bitti! Vill inte! Man kanske skulle bli vampyr ändå och jaga om nätterna, så man får sovmorgon? Fast med lite mer hyfs och stil? Haklapp och en tandborste till huggtänderna? ;-)

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!