måndag

.jag 2011-12-12 06:16 (1 kommentar)
måndag, mörker och massiv trötthet. sov skitdåligt i natt, oklart varför för jag gick ändå upp rätt tidigt igår och var ute rätt mycket under dagen samt var trött när jag gick och lade mig på kvällen. men någon direkt djupsömn blev det inte.

helgen var bra och lagom soft. jag har LITE dåligt samvete för jag hade egentligen tänkt ta itu med att skrapa bort de sista tapetresterna från murstocken, jag har fått låna någon slags ång-grej av S och VILL verkligen att det här ska bli klart, men det blev ändå inte av. IKVÄLL! kanske...

i övrigt så har jag pratat med min mamma, det blev ett rätt okej samtal och helt plötsligt har hon kommit in i en fas när det ska bli JÄTTEROLIGT att komma och fira jul med oss, vilket de tydligen har bestämt sig för att göra nu under förutsättning att det inte blir snöstorm. det här med hur JÄTTEROLIGT det kommer att bli är väl kanske inte direkt ömsesidigt, men det är ju lättare att ha att göra med folk som är positiva än med folk som inte är det, så jag ska väl inte klaga då.

nio arbetsdagar kvar, sedan julledighet i nästan tre veckor och sedan är det nytt år och börja om på ny kula. det kan vara lite sådär med ett jobb som är så säsongsbetonat, det blir liksom ingen direkt kontinuitet. men det kan också vara väldigt skönt just för att allting blir så väldigt avslutat och man vänder till ett nytt och oskrivet blad där vad som helst kan hända.

Dorizzz

Älskar nystart/omstart!

2011-12-12 06:32:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.