Det är mycket nu

kicko 2011-12-07 21:38 (1 kommentar)
Jisses. Det är nästan så att jag glömmer bort att det går att använda internet till annat än att söka info för jobb just nu.

Jag håller en kurs i "Webbdesign i praktiken" för ett gäng som ska bli webbutvecklare. Det är roligt men jobbigt och lite svårt ibland. Det känns liksom att jag inte gjort det förr, om vi säger så. Det finns ett och annat som jag skulle göra annorlunda nästa gång. Och Micke och jag jobbar om varandra för tillfället, det är svårt för både honom och mig att få tid att i lugn och ro ta fram material till kommande föreläsningar. Framförhållning noll liksom.
Alltså sitter jag här och försöker slänga ihop en hemtenta tills imorgon, sådär lite lagom panikartat. Vilket ju känns lite sådär, eftersom det ändå är deras betyg som hänger på det. Det är svårt eftersom jag egentligen utifrån kursmålen inte har några större problem att bedömma vem som förtjänar VG och inte, men att sätta ihop frågor med poäng som reflekterar detsamma... knivigt.

Resten av familjen sover och jag hoppas att de två små fortsätter med det ett bra tag (lillplutt vaknar fortfarande sisådär varannan timme natten igenom och vill snutta, kaksmulan brukar sova bra). Jag vill oxå sova. Och gråta en skvätt bara för att jag är så stressad. Men det blir nog bra i slutändan, det brukar det bli.

Och bäbis växer och snart ingen bäbis längre - märks som mest när vi är på öppna förskolan och ser alla mindre ungar. Idag gissade jag att en 7månaders var 4månader... men hon var ju så LITEN och kunde inget mer än att sitta upp, ju... men alla ungar har ju inte lika bråttom som min, förstås. Han går redan, tokungen.

Bonita!

tokungen är en sötunge som växer galet fort.

2011-12-08 19:10:02


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007