hur odlar man skinn på näsan?

ikapiika 2011-11-25 17:35 (3 kommentarer)
Ibland känner jag mig väldigt ung och oerfaren och tycker att jag gör verkliga rookiemisstag, vilket jag kan gå och gräma mig över länge, istället för att skaka av mig det och tänka att " ja nästa gång ska jag göra det bättre".

Igår fick vi avtalsförslag från ett samverkansföretag som mitt företag inte kan acceptera, vilket jag skrev rätt ut i ett mail utan något lull lull. En stund senare skickade en av de andra intressenterna ett mail med mycket lull. (tack för ett bra arbete, bra start etc...) och att hon skulle återkomma med kommentarer nästa vecka. Så nu går jag och grämer mig för att jag inte lindade in min kommentar bättre utan bara var rak, sen går jag och grämer mig för att jag går och grämer mig för en sån skitsak och sen blir jag bara trött.

Nä jag måste verkligen sluta oroa mig så mycket för vad andra tycker och stå för mina åsikter även om man i och för sig kanske ska tänka sig för både en och två gånger och kanske gå och hämta en kaffe innan man trycker på send om man vet att det är lite hett stoff i mailet.

M

Äh, du har varit rak och visat på tydlighet, självförtroende och styrka. Ibland är det bäst att bete sig som en 55-år man i kostym.

2011-11-25 18:34:08

Dorizzz

Det är vad det är, man gör så gott man kan. Nästa gång skriver du in lite lull lull och blir grämig på någon som är rak och tydlig.
Inte gräma.

2011-11-26 12:37:50

Ness

Genom att veta PRECIS vem man är och varför man gör som man gör.

...och det där med att män skulle vara rakare kommunikatörer känns rätt förlegat. I synnerhet 55-åriga män.

2011-11-26 22:13:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk