men alltså allvarligt!!!

ikapiika 2011-11-22 18:55 (2 kommentarer)
Jag tänkte skriva något halvdjupt om traditionella värderingar och bluttan blä men det går inte. Vårt hem har uppnått kritisk massa. Det bara går inte att få ordning. Om man städar någonstans blir det stökigt på en annan plats, Det ligger högar i hallen, i köket, i sovrummet, i barnens rum.... you name it. Jag blir galen, på riktigt... På HGTV, som var en favorit i SF, hade de ett program som hette "unclutter me". Snälla snälla ta hit någon som kan hjälpa mig för det här går inte längre, det måste slängas grejer, på allvar!

Annars är jag mest nöjd med att jag gissade rätt till anledningen att min chef sammankallade till info möte med kort varsel i morse och önskar henne lycka till med sitt nya "projekt"... det kräver sin kvinna att axla den bördan.

Dorizzz

RENSA RENSA RENSA!!!

2011-11-22 23:10:40

Malena3

ah jag minns det programmet, eller snarare dess motsvarighet i UK : jag fick rysnignar av igenkänning da jag sag det, mest för min mamma da, men ocksa tendenser hos mig själv... att hoarda och cluttra alltsa.

2011-11-23 15:00:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk