ons

.jag 2011-11-23 16:23 (2 kommentarer)
har precis kommit hem från jobbet efter att ha varit på biblioteket och lämnat tillbaks en ljudbok där sista skivan inte gick att lyssna på, så nu vet jag inte hur boken slutade. jag berättade detta förväntade mig kanske lite sympati, eller åtminstone lite åh-vad-förargligt, men det var som om jag hade kommenterat vädret. TRE gånger sa jag att de kanske kunde skriva en lapp till huvudbiblioteket (där den kom ifrån) så att inte FLER råkade ut för detta, och till sist fick jag ett oengagerat "ja ja" till svar. MENVADFAN, skärpning.

jag hade egentligen tänkt åka och träna efter jobbet, men har sådan grym jävla mensvärk att jag inte orkar. eller har lust. och om något klämkäckt gympalärarämne vill komma dragandes med hur mycket bättre allting blir om man rör på sig så säger jag STICK OCH BRINN. jag vill bara: smälla i mig ett par starka värktabletter, elda i kaminen och kura ihop mig i soffan och det tänker jag GÖRA också, jag kan träna imorgon.

på jobbet verkar det som att Z är sur på mig, oklart varför och jag tänker inte forska i det eftersom det är så OTROLIGT SKÖNT att hon är det. vilket förmodligen inte var tanken. när hon började prata och vara som folk igen efter sitt utbrott mot M häromdagen så var jag bara artigt trevlig mot henne men inte mer, och jag tror att hon förväntade sig att jag liksom skulle ta hennes parti och blev sur när jag inte gjorde det. eller så är det något annat, jag vet inte. jag tycker hur som helst inte det är okej att vara sådär lynnig och det står jag för.
i vanliga fall har vi alltid sällskap till fikarummet. hon brukar komma bort till mitt rum och fråga om vi ska gå och fika eller äta lunch, hon brukar ALDRIG gå upp dit ensam om det inte är så att jag är så upptagen att jag inte har tid att gå inom en överskådlig framtid. men nu är det andra tider tydligen, för både igår och idag har hon gått dit utan att fråga om jag ska med. ja, det gör ju inte mig något som sagt, keep on bara.

och jag tycker det är lite komiskt att det verkar som att hon tror att hon STRAFFAR mig. hon har tidigare sagt att hon behandlar människor som hon är sur på med "med en fruktansvärd iskyla" och för mig känns det här lite som om det skulle falla en snöflinga på antarktis, så lite berör det mig. men hon är ju allmänt väldigt omogen, så det är kanske inte så konstigt om hon inte klarar av mer raffinerade sätt att "straffas" på än vad en sexåring skulle ha gjort.

så har jag haft möte med min chef och chefen för vårt dotterbolag om mitt nya mission impossible och nu känns det väl lite mer överskådligt och kanske till och med möjligt att genomföra, vi får se.

så tja. bortsett från mensvärken från helvetet och utredningen av the domestic things som fortfarande inte är helt klar och svallvågorna i själen som inte riktigt vill lägga sig, så är tillvaron ändå inte så illa just nu.

crackgirl

haha. "fruktansvard iskyla".... okay? typiskt dramatiska personer som maste FORKLARA for en att de ignorerar en innan man ens fattar det sjalv.

2011-11-23 16:53:02

Dorizzz

Keep on keeping on!

2011-11-24 13:01:05


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.