Det är full

AnnA 2011-11-16 08:24 (inga kommentarer)
rulle på jobbet. Huvudet är bättre, vilket är skönt. Har liksom inte tid att gå på halvfart. Igår gick jag och yngsta dottern en sväng på stan efter jobbet. Mysigt. Köpte en halsduk och mössa till henne, som hon gillade. Själv bokade jag klipptid tills ikväll. Ska försöka piffa till mig lite inför lördagens kårfest.

Det är inte helt enkelt dock. Känner mig lite sliten och trött. Det har varit mycket hela hösten känns det som. Husförsäljning, barnen på heltid, Lillebror och mycket på jobbet. Tomheten kommer och går. Känns märkligt att komma hem till ett tomt hus och ännu märkligare att ta promenader utan hund.

Inatt låg jag vaken flera timmar och kunde inte sova. Tankarna irrade runt på allt väsentligt och oväsentligt. Har försökt att få till ett besök hos systerdottern hur länge som helst. Det går inget vidare. Eftersom det nästan är 30 mil enkel resa, så skulle vi sova över från början. Nu tänkte jag att om vi kör för dagen, skulle det bli lättare för dem. Dels att slippa hysa oss och dessutom bara ta en dag i anspråk, men varje helg vi frågar om, så har de redan bokat upp något annat. En söndag var de lediga. Fast att köra 60 mil en söndag och komma hem jättesent för att jobba dagen efter, kändes sådär. Känns inte som de har någon större längtan att träffa oss och det känns visset. Nåväl, vi finner nog en dag så småningom. Vill gärna träffa både dem och deras barn. Lilltösen är 6 månader redan.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007