tisdagstråk

.jag 2011-11-15 13:58 (inga kommentarer)
jobbar, men har det förhållandevis lugnt just nu. JUST NU alltså är det kanske bäst att tillägga, det där kan ju ändra sig med blixtens hastighet rätt vad det är. förkylningen verkar, peppar peppar, äntligen dra sig tillbaks så sakteliga. jag är sugen på att träna, men får väl vänta ett par dagar till för säkerhets skull. imorgon hinner jag inte för då har vi lånat en pickup och ska köra lite grejer, men på torsdag kanske.

jag har en annan, lite mer oseriös blogg och jag vet att det har varit några på jobbet som har läst den då och då. men det var säkert ett par år sedan någon nämnde något om detta överhuvudtaget, så jag tänkte att det nog inte var någon som läste där längre. och så för ett tag sedan skrev jag ett lite bitskt inlägg om LCHF och nämnde två personer, inte med namn dock, som goda exempel på att LCHF inte är nåt att ha, enligt mig då. om den ena skrev jag bland annat att hon inte såg ut att ha gått ner ett gram, vilket i och för sig är sant i mina ögon, men det behöver man ju kanske inte skriva någon på näsan sådär. och framför allt vill man INTE att denna person säger "jag hade ingenting att göra häromdagen så jag gick in och läste lite i din blogg". iiih. men hon sa ingenting om just det inlägget så hon kanske inte hann så långt. HOPPAS JAG. eller så fattade hon inte att det var henne det handlade om (yeah, right). så jag fick snabbt in och sudda bort lite. jag står väl för vad jag tycker om LCHF, men det känns lite onödigt att trycka ner sina iakttagelser om utebliven viktminskning i halsen på folk som inte har gjort en nåt.

ja, nej, men om man skulle samla ihop sig, åka hem, promenera i solen med valpen, baka bröd, sedan VILA. japp, så får det bli.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.