little things

.jag 2011-11-02 11:14 (inga kommentarer)
och dagarna rullar på. vi är lite förkylda, både mr S och jag. igår var han yr och frusen, men inte värre än att han kunde gå till jobbet i morse. och jag har lite ont i halsen, men inte värre än att jag glömmer bort det om jag inte tänker på det. och jag har lite ont i huvudet, men inte värre än att det går över med en treo. och så är jag lite täppt i näsan, men inte värre än det går att hålla i schack med lite nässpray. så på det hela taget är det väl ingen större fara, det är mest det att allting blir lite jobbigare.

jag rörde ihop veckorna sist jag skrev, det är inte nu på fredag som jag ska iväg och träna för en halvkändis med valpen, utan nästa. det känns skönt, för den här träningen skulle börja vid ett-tiden och nu på fredag jobbar jag nämligen bara halvdag och eftersom jag börjar så tidigt så slutar jag redan 9.30 och då vill man ju inte ha någon meningslös håltimme där det inte riktigt känns lönt att åka hem, men vad ska man hitta på i stan i tre timmar? alternativet hade ju varit att jobba förstås, gudarna ska veta att det behövs. vi har fått en ny, rätt stor kund och de har fått väldigt förmånliga leveransvillkor. förmånliga för dom alltså, inte för oss och framför allt inte för mig som är i slutet av kedjan. det är ett slitgöra att hinna med och då är det ändå lågsäsong nu. hur det kommer att bli när allt drar igång nästa år vågar jag inte ens tänka på. det får bli nästa års bekymmer.

i övrigt ska vi städa idag och sedan ska jag nog åka till brukshundklubben och träna lite med valpen, nu har jag officiellt hoppat av den värdelösa kursen men vi har en lite inofficiell träningsgrupp i min hemmaklubb så nu tänkte jag försöka hänga med där istället.

imorgon ska vi bära pellets och fredag blev ju helt plötsligt så gott som ledig. då ska jag åka och tända ett ljus på PH:s grav och sedan hem och ta det lugnt. koka soppa och baka bröd, plocka äpplen, hångla, dricka vin, läsa böcker och bara andas.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.