ur led

.jag 2011-10-31 09:09 (inga kommentarer)
sitter på jobbet och är lite tidsförvirrad. inte för vinter, eller okej då, normaaaaaltiden, utan för att bilen är på verkstad så jag har åkt buss och då blir hela tidsschemat liksom helt uppfuckat eftersom jag ändå måste stiga upp 04.30 för att hinna med första bussen men kommer ändå till jobbet en timme senare än jag brukar när jag kör bil. och på hemvägen tappar jag ännu mer tid, så sorry kollektivtrafiken och miljön, det ska mycket till för att det här ska vara någonting annat än ett nödfallsalternativ.

men vi kom iväg på vår lilla minisemester i alla fall. och det var fint även om det kanske inte var så speciellt. megalånga promenader hand i hand i bästa höstvädret, bara strosa runt och titta sig omkring, gå på museum, äta middag på restaurang, dricka vin, ÄTA HOTELLFRUKOST, fnissa åt saker som förmodligen ingen annan hade tyckt varit särskilt roliga, hångla i en park, njuta av livet helt enkelt. det var fint. nu har jag skoskav och är lite trött och lite stressad eftersom det uppenbarligen inte går att vara borta EN (1) dag från jobbet ens under lågsäsong utan att en massa grejer samlas på hög på mitt bord.

men jaja. den här veckan blir mastig. värstingprojektet är i och för sig inte så värstingbetonat längre, men det är mycket bök och stök runt omkring. ikväll måste jag trixa mig iväg till verkstan och hämta bilen och sedan är det agilityträning och sedan är det dags att gå och lägga sig. och så måste vi beställa 3 pallar med pellets och bära ner alltihop i källaren den här veckan, där försvinner ytterligare en kväll. på fredag eftermiddag/kväll ska jag följa med Z och hennes rasklubb och träna med valpen för någon halvkändis och just nu känner jag bara sådär för det, hoppas det vänder. detta bestämdes för flera månader sedan och då verkade det vara en bra idé. note to self: SLUTA TACKA JA till såna här erbjudanden som inkluderar Z och hennes rasklubb. fast samtidigt kommer jag ju aldrig iväg på sånt här själv och man vet ju aldrig om man får lära sig något outstanding viktigt och bra, sånt händer ju faktiskt.

ja, hur som helst så känns det redan lite halvfullt den här veckan och då har jag inte räknat med någon träning för egen del och det vill jag göra åtminstone två gånger. det är nackdelen med att bo på landet, det kräver mycket mer logistikplanering och gör att det känns BÖKIGT. men det finns så många fördelar som väger upp så det får man ta.

nu: arbete.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.