jobb

.jag 2011-10-16 18:02 (inga kommentarer)
i fredags kändes det som om INGENTING blev gjort utan jag bara sprang från det ena jobbmötet till det andra. först var det vårt vanliga veckomöte, sedan hade jag ett enskilt möte med min chef, sedan hade vi ett möte i arbetsgruppen för att fördela de arbetsuppgifter som legat på C men som inte ska ligga på hans efterträdare, och slutligen var det dags för månadsmöte med utvecklingsavdelningen.

man kan ju tycka att den som är så sabla överhopad med jobb som jag är under säsongen knappast behöver ännu fler arbetsuppgifter, men johodå, det fick jag ändå. och inte nog med det, vissa arbetsuppgifter som det tidigare varit två arbetsdagars deadline på ska från och med nästa år klaras av på en dag. MEN TACK SÅ JÄVLA MYCKET. och ja, jag vet att det är bistra tider SOM FAN och det ska sparas och effektiviseras och fan vet vad, men det är inte precis så att jag går och drar benen efter mig i vanliga fall. jag tycker att jag har rätt så fullt upp faktiskt, men tja, det är väl bara att bita i det sura äpplet och lägga i en högre växel då helt enkelt.

hur som helst så har jag haft en slö lördag och en produktiv söndag. idag har jag tvättat tvätt, vikt tvätt, hängt tvätt, bakat bröd, lagat söndagsmiddag inklusive efterrätt åt N och D och lille A som var här på besök, plockat undan, diskat samt sågat ved, burit ved och staplat ved. nu ska jag duscha och raka benen och kolla på "arga snickaren", det blir nog lagom avkoppling inför kommande arbetsvecka. over & out.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.