segdag + tummar

.jag 2011-09-20 13:48 (4 kommentarer)
tisdagar är sega. dels jobbar jag alltid länge eftersom vi har ett veckomöte som börjar när jag normalt sett slutar, vilket gör att arbetsdagen blir lite längre. den här terminen har jag dessutom bestämt mig för att åka till gymmet direkt efter jobbet på tisdagarna, vilket gör dagen ytterligare något längre. fast det senare är ju självvalt. just nu är jag i slutfasen av min träna-90-gånger-på-ett-år-utmaning, jag tror jag är på 83:e gången eller nåt, så det duger inte att ligga på latsidan. även om jag är trött som FAN. igår jobbade jag, åkte hem och tränade lite lydnad med valpen, åt lite, packade in mig själv, valpen, och diverse träningsväskor i bilen, körde till biblioteket och lämnade böcker, körde till gymmet, tränade spinning, bytte om lite snabbt, rastade valpen och åkte till brukshundklubben och tränade agility, åkte hem, duschade och gick och lade mig. PUH. idag är det i alla fall lite lugnare, ska bara träna lite lätt, rasta valpen och sedan åka hem och peppa mr S.

så här är det: mr S blev ju uppsagd från sitt jobb för ett tag sen. sedan var det någon annan som sa upp sig själv, så mr S fick tillbaks sitt jobb. det var ju skönt, men samtidigt lite kluvet för mr S eftersom han egentligen inte trivs något vidare och nu såg han liksom en chans att komma därifrån. för det är inte riktigt så illa att det inte går att bita ihop och veta vad man har men inte vad man får.

hur som helst, innan han hade fått tillbaks jobbet så sökte han ett annat, ett som kändes som lite av ett drömjobb för honom. och i ungefär samma veva som han fick tillbaks gamla jobbet blev han kallad till intervju för detta kanske-drömjobbet. intervjun är imorgon, och mr S är jättejättenervös. så ikväll ska vi enbart ägna oss åt att peppa honom, för mr S har verkligen jättelågt jobbsjälvförtroende. jag kan ju tycka att har man blivit kallad till intervju så är det i sig en bekräftelse på att man är intressant, men det är ju lätt för mig att säga.
hur som helst, det är många sökande och trots allt bara en som kan få jobbet. så lite hypotummar imorgon eftermiddag hade inte varit helt fel.

C.

Jag håller ickehypotummar och hoppas att det fixar sig. Bra att du peppar.

Biblioteket, förresten; har du några boktips?

2011-09-20 15:47:29

.jag

C: tack!, självklart borde även ickehypotummar funka.
mitt stående boktips till alla är nog "ur muséets dolda vrår" av kate atkinson. jag tror det är snudd på den bästa bok jag läst i hela mitt liv. både rolig och sorglig, med helt oväntade vändningar och med ett slut som fick åtminstone mig att bläddra tillbaks till sidan ett och sträckläsa hela boken en gång till, fast med andra ögon.
senaste från biblioteket var "jag vägrar dö nyfiken" av babben larsson, den var helt klart läsvärd.

2011-09-20 18:10:06

Bonita!

Tumme? You bet!

2011-09-20 18:24:57

AnnA

Tummar!

2011-09-20 19:39:05


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.