i natt

.jag 2011-09-19 05:49 (2 kommentarer)
i natt var jag och Bonita och flängde runt överallt i en för mig okänd stad, men jag antar att det var stockholm. som inte är HELT okänd, men vi var på platser jag aldrig förut varit eller ens sett. bland annat en badplats med fantastisk vit sandstrand och sånt där turkosblått vatten, dock gick det inte att bada eftersom det låg en död älg i vattenbrynet...symboliken där?

vi irrade omkring och färdades än hit och än dit, det var både bussar och tåg och båtar, hela grejen var att vi skulle hem till Jazzie för att överlämna en present. jag hade målat en tavla och den höll jag hela tiden på att bli av med, typ tappa i golvet och glömma kvar på olika ställen. Bonita hade istället köpt en rejäl flaska whisky och jag ville hela tiden fråga om jag inte kunde få köpa in mig på den eftersom jag egentligen tyckte att min tavla inte var någon vidare present. men det blev liksom aldrig läge att diskutera detta eftersom vi hela tiden var NÄSTAN, men inte riktigt, framme.

sedan ringde klockan och nu är jag helt slut. måste man verkligen jobba när man har flängt omkring som en tokig hela natten?

Anni

Jo men du hade ju trevligt sällskap åtminstone! ;-)

2011-09-19 21:10:12

.jag

@Anni: absolut!

2011-09-20 05:50:10


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.