take all the courage you have left

Corn 2011-09-17 19:40 (1 kommentar)
Relationer - på ett sätt blir det bara svårare ju längre man har varit ett par. Man kletar ner sig mer och mer i sina fasta roller och glider in i mönster som är så svåra att ändra.
Men å andra sidan blir man kanske tåligare, också. Inte lika känslig för svängningar?
Nå. En bröllopsdag gör att man blir lite snällare mot varandra i alla fall. Presenter och firande och så anstränger sig båda två och vips är det mysigt och trevligt igen.

Och om några veckor åker vi till Skottland! På en liten eftersläntrarbröllopsresa kan man säga. Med barn och allt. Vi flyger till Edinburgh och hyr en bil och åker runt litegrann. Fem nätter blir vi borta och om någon har några fina tips därifrån så vore vi jätteglada!

Det vi vill hinna med är:
1. Sova på litet b&b
2. Sova på slott! Åtminstone SE ett slott eller två (alltså inifrån)
3. Äta pubmiddag
4. Äta indiskt
5. Höra minst en säckpipa
6. Vackra vyer!
7. Nåt fint whiskyställe

Ja, det var väl ungefär det. Och så får det gärna vara lite roligt för barnen också, förstås.

Tintomara2

Skottland är ett av de (ganska få) ställen som jag kan tänka mig att resa tillbaka till. (Jag har varit på många ställen!) Våra barn var något äldre än dina men de tyckte Loch Ness var spännande, (odjuret finns som staty på stranden!) och ganska nära fanns en slottsruin som var väldigt intressant och spännande. man fick gå upp i den i tornet. Tror den hette Urquart Castle? Jag kan ha fel där, detta var på sjuttitalet, så vad kan man begära av min gamla hjärna? ;-) Det är vackert runt Loch Ness, så flera kriterier uppfylls där!

2011-09-18 12:03:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.