Köraköra2

Lisasan 2011-08-18 16:55 (2 kommentarer)
Åh herrejösses. Sååå himla många körlektioner. Och strul med första läraren. Efter att jag bytt lärare har det bara gått bättre och bättre, och tänka sig, nu är uppkörning och skrivprov bokat. Men jag är så jäkla nervös. Innan jag får ens göra teoriprovet måste jag visa körskolan att jag kommit tillräckligt långt med teorin. Jag gör test på test på test på en onlinetjänst som jag köpt och visst, mer än hälften blir väl godkända. Men jag måste göra körskolans distanstester också, och jag har blivit helt hysteriskt nervös över att inte klara dessa jäkla tester. Och om jag kuggar på själva provet, baah, det vill jag ju inte.

Så jag pluggar och pluggar, men det är så jäkla svårt. Datumparkering liksom, vafalls? Och stoppsträcka och reaktionssträcka och allt däromkring, gör mig helt snurrig. Jag har verkligen ingen som helst koll på alla dessa räknevarianter man ska kunna.

Åååååångest.

Bonita!

det där med bromssträcka och räkna ut det, gav jag upp. Det lät jag mig själv få göra fel på. Tänker att jag får tamej18 kör jäkligt förnuftigt och bromsa i vääldigt god tid så klarar jag mig nog.

2011-08-18 17:51:02

Solsken

Det är väldigt enkelt - reaktionssträckan gångar du med två, bromssträckan 2x2 (50-100 =dubblel hastighet = 4 ggr längre bromssträcka) eller 3x3 ( 30 -90= 3 ggr högre hastighet= 9 ggr längre)

Teoriprovet är enklare än man föreställer sig och pluggar du ordentligt så är det inga problem. Om jag får ge dig ett tips så gör hemuppgifterna så ofta du kan, det hjälpte mig. Jag hade målat upp en bild av att provet skulle vara supersvårt men blev förvånad över hur lätt det var. När jag klarat testet, var det som att nervositeten försvann och körningen gick bra, bevisligen.

Du kommer att klara det, det är jag övertygad om!

2011-08-21 21:39:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may