sista semesterdagen

.jag 2011-08-05 18:54 (inga kommentarer)
sista semesterdagen för mig också, liksom för många verkar det som. jag ska väl inte klaga. på det hela taget har det varit en jättejättebra semester. ett par onödiga gräl som kanske hade kunnat undvikas, men också urarta mer än de gjorde; vi lär oss faktiskt. trevligt besök av min bror och hans familj, lite häng med N, D och lille A. resan till mr S' stad som aldrig blev av, och det känns rätt skönt. vi har tagit det väldigt lugnt. vi har byggt nästan hela växthuset klart, och i och med det har vi också kunnat röja upp i carporten och uthuset där virket legat och varit i vägen. trädgårdslandet börjar också arta sig även om mycket jobb återstår, man återställer inte en gammal köksträdgård som legat i träda i många år i en handvändning, men nu börjar jag få ihop en slags struktur och känner mig väldigt inspirerad.

men i övrigt har vi tagit det lugnt. vi har varit på några loppisar, köpt en massa böcker, läst mycket, plöjt några dvd-boxar och i övrigt mest skrotat omkring. jag har tränat en del med valpen, men inte så mycket som jag borde, om en vecka ska vi tävla igen och jag har inte kunnat träna platsliggning i grupp EN ENDA GÅNG i sommar. så det känns lite panikartat, men jag får hoppas att förra gången var en engångsföreteelse.

och så irriterar jag mig lite på att studiefrämjandet, som har hand om hundkurserna, skickar ett mail där det står Hej och välkommen till XXX Brukshundklubbs kurser hösten 2011!

För att du ska vara garanterad en plats i den kurs du anmält till ska du betala in kursavgiften så fort som möjligt. OBSERVERA att du ska betala din kursavgift till Studiefrämjandet! Du får en faktura till den e-postadress du har angett i din anmälan inom 5 arbetsdagar.

so far so good, men har jag fått någon faktura? nej. har det gått mer än 5 arbetsdagar? ja. hur svårt ska det vara?


och JAA, jag har pms så jag tror jag dör. på allvar, det här är inte roligt. förra månaden kände jag inte av någonting och nu tror jag att jag ska explodera, det kryper och spänner och drar i hela kroppen och så har det varit i flera dagar nu. skitjobbigt och jag bara MEN BLÖD NÅGON GÅNG FÖR HELVETE.

och så tackade jag faktiskt ja till den där vänskapsförfrågan på facebook. och så har det inte hänt så mycket mer än att vi skickat nåt artigt och intetsägande "ja, det var ju verkligen längesen". känns som en rätt lagom nivå tills vidare.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.