Favoritstaden

Lisasan 2011-07-29 12:36 (1 kommentar)
Ja den var sig precis lik. Möjligtvis ännu mer turister än vanligt, men det är ju inget annat att vänta. För oss blev det naturligtvis annorlunda, vi kunde inte gå på vissa av våra gamla favorithak, men hittade i stället nya fina ställen. Det var lättare än jag trodde att resa med ett litet barn. Hon charmade folk till höger och vänster, på spårvagnar och hållplatser, på restauranger, fik och bensinmackar. På stora varuhuset mitt i centrum fanns skötrum som vi använde oss av några gånger. Sen blev det blöjbyten på ett par olika toalettgolv. Inte så rent, men det fick gå. Våtservetter är grymt! Vi hade köpt en "sack'n'seat" innan vi åkte, och den var kanonbra. Funkade i princip överallt, utom en gammal favoritpizzeria som bara har upphöjda och fastskruvade bänkar. Så den skippade vi.

Jag hade med mängder med barnmatsburkar och mellanmål. På alla restauranger vi frågade värmde personalen glatt barnmaten åt oss och vi var välkomna överallt. Finfint!

Väl hemma har jag kört 3 maskiner tvätt men är inte klar än. Det blir rätt mycket skitig tvätt när man reser, och i synnerhet när man reser med barn.

Vi har bränt pengar så in i he-vete, men det var det värt!

kicko

oh, jag har undrat hur det gick med resan - härligt att höra.
Välkomna hem, med smutstvätt och tunna plånböcker och allt!

2011-07-29 22:22:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may