jobbat från fyrishov

ikapiika 2011-07-13 19:13 (inga kommentarer)
Har jag gjort idag... eller nja, jag jobbade lite före och lite efter. På fyrishov badade jag mest med mina gryn.

Maken är i Portugal och barnens landetsemester hos svärföräldrarna blev något kortad eftersom makens farfar tyvärr gick bort i fredags, vilket inte kom helt otippat men lite trist ändå. I alla fall får jag väl ta några timmars arbetstidsförkortning idag, vilket nog är mig väl unt.

Två dagar kvar till semester och jag måste erkänna att det inte blir en dag för tidigt. Jag ska främst sooova, det är mitt huvudmål med fyra veckors ledighet. bli pigg!!!

Har saknat hypo, men som vanligt när jag väl kommer in har jag ingen inspiration att skriva om det jag funderat på under tiden.

eller kort.

Vi hade prippsblåreklamstund i lördags när vi med PoCs segelbåt lyckades hitta en egen klippa i norra roslagen och hade en ljuvlig seneftermiddag/kväll i lä och solgass. Innan dess hade vi misslyckats med att sätta spinnaker samt lägga till vid inte helt tom klippa, när vi misslyckats tre gånger så ville vi inte vara mer lördagsunderhållning utan åkte vidare och hittade vårt guldkorn.

Och igår fick jag ännu en gång bevisat att mina knöliga tuttar endast innehöll ofarliga knölar - Skönt.

Nu ska jag åka och handla någon form av middag, jag har verkligen noll inspiration och har inte lagat mat sen typ i fredags, skärpning!





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk