Jordgubbar och sill och sånt

Anni 2011-06-25 10:20 (1 kommentar)
Börjar sakta förstå att jag är ledig. Sov till halv tio imorse, hur skönt som helst.

Midsommar igår var rätt lugn. Lunch hos mamma och pappa och mamma den sötnosen visste att jag skulle vidare på sill och jordgubbar senare så hon hade gjort annan mat.

Sen vidare till bästisfamiljerna. Kompisen sjöng och ledde små grodor och sånt vid en midsommarstång så jag hängde med och lyssnade, även om jag kategoriskt tvärvägrat att dansa runt, ända sen jag var liten. Men det lät bra och var kul att se henne in action.

Men efteråt satte dom på skvalmusik a la svensktoppen på högsta volym och då ville jag bara rymma, men då skulle barnen ha sockervadd så där fick vi vänta och vänta. Det är nog nåt fel på mej, men jag får lite spader på att stå på ett lerigt fält med tusen andra och bli påkörd av barnvagnar. Jag är nog snobbig eller nåt, som inte uppskattar den folkliga kulturen... Tack och lov att jag inte har småbarn - jag slipper ju för det mesta.

Sen gick vi hem och jag åt halvt ihjäl mej på gubbröra, det är ju så GOTT. Efter maten skingrades gänget lite en stund och jag och en tjej till diskade och plockade undan, medan tre små töser satt runt bordet och sjöng snapsvisor. Nåt om att solen går ner bakom Sjöbloms dass... Hoppas dom inte sjunger den på fritids nästa vecka...

Sen bara hängde vi i soffan och åt jordgubbar och försökte sätta upp en svinrygg på Bästisen som har tjockt, rakt och halt hår som bara åker ner. Jag har bra vänner.

Jag känner mej alltid lite ensam när jag är "femte hjulet" på en fest och alla andra är i par och bara jag är över. Men med gamla kompisar är det lättare i alla fall. Där kan jag bara vara och slappna av och känna mej accepterad.

Nåja, imorgon kommer Syster från storstan med barnen och jag ska vara hundvakt dessutom, så då lär jag inte hinna fundera så mycket. Det blir bra.

Idag ska jag städa och göra färdigt allt småtjafs så jag kan vara helt ledig sen. Tjolahoj.

Moot

Nääää fy för att dansa runt stång och stå på leriga fält :(. Femte hjulet är inte heller kul :(. Kramis

2011-06-25 14:30:45


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!