överreaktion, eller inte

.jag 2011-06-19 19:15 (4 kommentarer)
alltså jag vet fan inte. den här helgen är det ett årligt återkommande evenemang i byn där vi bor. inget som direkt intresserar mig, men mr S tycker det är lite kul, så han planerade att sticka dit.

för ett år sedan, några dagar innan det här årligt återkommande evenemanget, så nämnde han lite i förbigående att han hade pratat med en tjejkompis (ingen jag har träffat), som var intresserad av att komma och besöka det där evenemanget. besök hos oss, fika, eventuell övernattning nämndes som möjliga händelseutvecklingar. sedan gick det några dagar och ingenting hände. eller rättare sagt, jag fick ingenting veta. den här kompisen ringde någon gång, mr S ringde henne någon gång, men han berättade ingenting om vad de hade sagt. till slut härsknade jag till och undrade om jag MÖJLIGEN skulle få veta något. påpekade att det var lite märkligt att han ingenting berättade när det nu var planer som jag utgick från rörde sig om att jag skulle få träffa den här kompisen, som eventuellt inkluderade besök hos OSS, övernattning hos OSS, kunde jag få lite information kanske? nja, det satt långt inne och till slut blev det ingenting av med någonting för den här kompisens unge ville när allt kom omkring hellre stanna hemma och se kronprinsessbröllopet än att åka iväg på ett evenemang med sin morsa. och inte ens DET kunde jag få reda på, och då tyckte jag att det var väl ändå FAN att jag ska vara tvungen att DRA varje ord ur honom med tång. och så sa jag, för det tycker jag, att så här hemligt brukar det fan aldrig vara när vi ska träffa någon av hans killkompisar. han berättar när han ringt till den och den, eller när den och den har sms:at ditten eller mailat datten eller skrivit si och så på facebook. men när det gäller den här bruden så var det tydligen TOP SECRET. känns ju sådär. och mr S påstod (förstås) att så var det inte alls.

ja, och nu var det dags igen för detta evenemang. och för några dagar sedan berättade han att samma brud eventuellt planerade att komma dit detta året också, och jag bara "jaha", vad ska jag säga om det liksom? för jag FÖRVÄNTAR mig faktiskt att få veta lite, men det får jag tydligen inte. och igår så stack han dit och var borta några timmar och kom hem och berättade lite om hur det hade varit och vad han hade gjort och vad han hade tyckt om det. ingenting annat. och jag väntade på att han skulle berätta om han hade träffat den här bruden, för SÅ himla ofta händer det nämligen inte att någon man känner har vägarna förbi där vi bor. men han sa ingenting.
och så idag så frågade jag bara lite i förbigående, "förresten, dök hon aldrig upp igår, den här XXX?" och johodå, då hade hon ju gjort det. och då tycker jag att det är pissigt att inte få veta det utan att jag måste fråga. speciellt med tanke på att vi har haft den här diskussionen för ett år sedan och jag har förklarat TUSEN gånger varför jag är så allergisk mot allt som jag upplever som smussel. att det är för fan bara att hosta ur sig vad man har gjort och vem man har träffat. om man inte har något att dölja så behöver man väl för fan inte BETE sig som om man har någonting att dölja. tycker jag.

och så känns det extra pissigt att gå in på facebook och läsa om hur JÄVLA kul det var. jamen ska jag vara SIST I SVERIGE att få veta? jag är så jävla trött på att bli lämnad utanför precis hela tiden. i alla jävla sammanhang verkar det som.

överreaktion, kanske. eller jag tycker fan inte det. faktiskt inte.


Bonita!

jag kan ju inte låta bli att tycka att det är lite märkligt att inte berätta en sån sak..

2011-06-19 20:16:54

crackgrrrl

Sa irriterande... jag avskyr sadant ocksa. Tyvarr tror jag att manga män resonerar som sa att "ja, ja, hon blev ju sa upprord och bitching forra gangen vi pratade om den har personen, sa det ar bast att jag inte sager nagot om henne igen"... utan att fatta att det ar PRECIS det som ar problemet. Varfor sa mycket hysch hysch om det inte finns nagot att dolja, tanker vi... medan de bara undviker amnet for att slippa diskussioner och drama. Synd att de inte fattar att det bara gor saker och ting varre. :( KRAM

2011-06-20 18:18:09

crackgrrrl

"bitchig"... ursakta typo

2011-06-20 18:18:32

AnnA

crackgrrrl har nog en poäng. Trist ändå. Kram!

2011-06-20 19:24:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.