menwhattheFUCK

.jag 2011-06-15 19:33 (3 kommentarer)
jag satt på jobbet och pysslade med lite av varje i väntan på att revisorerna skulle dyka upp. fick ett mail från ett av de högsta hönsen inom koncernen, med tusen bifogade filer och texten "jag utgår från att de här är implementerade". jag hade faktiskt aldrig sett dom förr, så jag svarade att jag nog inte var rätt person att svara på det eftersom det var M:s dokument, och M är på tjänsteresa. fick till svar att "det är det här du ska jobba efter i xxx-projektet, nu kommer revisorerna om c:a 1 timme och de kommer att vilja titta på detta". jamen TACK SOM FAN för det. har ingen aning om hur de här dokumenten ska fogas in i det jag gör, dessutom hittade jag ett jävla FEL i ett av dom.
jamen vad gör man? skriver ut, fixar i ordning en pärm med register och etikett och slänger in i en hylla så det åtminstone SER UT som att det finns och så får man improvisera sen. tänkte jag. nu hade jag ändå tur, för de ville kolla på andra saker istället, men efteråt var jag asförbannad och sa till det där högsta hönset (som är M:s chef) att det kändes ju inget vidare att det bara dyker upp såna dokument ur tomma intet när revisorerna står och stampar i farstun, och då sa han "ja, det är ju hemskt vad du och M är dåliga på att prata med varandra" och jag bara "VADÅ JAG OCH M, om det är M som har utfärdat dokumenten så är det väl han som ska berätta för mig att de finns, jag kan väl inte fråga honom om saker jag överhuvudtaget inte vet att de existerar". men nej då, här skulle det handla om OSS och att VI var så dåliga på att kommunicera, M och jag, jävla idiot! fan vad arg jag var. och min chef, jag tycker att han kunde väl ta MIG i försvar lite, eller åtminstone hålla med mig, men nehejdå, han sa inte ett ljud.

usch vad trött jag blir och jag tycker att de får bestämma sig, antingen har man ett viktigt jobb och då kan man väl få förutsättningar för att göra det bra, eller så är det man gör inte så jävla viktigt och då kan man väl mer få glida omkring och bara lyfta lön och slippa ta något ansvar alls.

åkte hem, dödstrött och med huvudvärk och mensvärk från HELL. bestämde mig till och med för att skita i att träna, för huvudet dunkade så jag mådde illa, så jag tog en citodon och beredde mig på att vegetera mig genom kvällen. men då dyker väl den där jävla larm-tomten upp och har inte lyssnat av sin telefon och alltså inte fått mitt meddelande, men vad ÄR det för fel på folk. om man bokar en tid och lämnar sitt telefonnummer så förutsätter jag att man ska vara om inte anträffbar så åtminstone ha koll på läget, men han bara stod där och påstod först att han inte fått något meddelande och sedan att han "missat" att kolla sin telefon. ja, han fick gå igen med oförrättat ärende. jag hade i och för sig sagt på hans telefonsvarare att jag inte skulle vara hemma, för det HADE jag inte tänkt, men nu var jag ju det ändå och det kändes lite B. men det kan han gott ha.

nä, den här dagen kan väl få ta slut nu tycker jag. imorgon ska jag spotta i nävarna och ta nya tag, men nu har jag inte lust med mer.

Morris

Med all rätt blev du förbannad! Vilken jävla tomte M:s chef är. Morr.

2011-06-15 20:26:46

AnnA

Usch, vad trist! Själv hade jag nog fått ta blodtryckssänkande om jag råkat ut för samma sak.

2011-06-16 10:27:31

Dorizzz

SUCK

2011-06-16 23:52:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.