et cetera

.jag 2011-06-15 07:05 (1 kommentar)
sitter på jobbet och har knappt sovit någonting i natt, vilket inte är så lysande med tanke på att vi har JÄVELREVISION idag och då bör man vara kristallklar i hjärnan. det är inte jag just nu, men jag hoppas att jag blir det.

igår kom det en tomte och ville sälja larm. eller boka en tid för att komma och presentera sitt skitbra erbjudande. jag var mitt i matlagningen och var stressad som ett djur och fick bestämma lite snabbt att han skulle komma som ikväll bara för att bli av med honom (dumt). och då kunde han ändå liksom inte nöja sig med det utan började tjata om hur viktigt det var att "alla" var hemma när han kom, han upprepade det flera gånger som om jag vore dum i huvudet på något sätt, underförstått att han inte trodde mig kapabel till att återberätta hans erbjudande till min man utan att detta skulle generera honom merjobb i form av återbesök för att dra hela alltet igen för familjens överhuvud. ja, det var ju inte EXAKT vad han sa, men det var så jag tolkade det. och ju mer jag tänkte på det desto mer irriterad blev jag, så till slut ringde jag för att avboka hela skiten. och då svarade han inte utan det var bara ett sånt där anonymt eurovoice-meddelande och jag HATAR när folk inte kan ha en ordentlig telefonsvarare med ett "hej, du har kommit till nils på larmförsäljning AB, tala in ett meddelande efter tonen". jaja, hoppas han inte straffar min avbokning med att skicka en organiserad inbrottstjuv till vårt hus, jag tror nämligen de har ett visst samarbete.


och så gick jag väl och anmälde mig själv och valpen till en lydnadstävling. bara för att, liksom. eller han är ju ingen valp längre och det känns väl lite som att det är dags att se var vi står i vår träning. men det känns nervöst redan nu, och då är det ändå ett par veckor kvar. men ni kan väl börja värma upp de berömda tummarna redan nu? TACK!

Bonita!

Värmer upp!!

2011-06-15 09:12:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.