hemmajobbandet

Corn 2011-06-05 23:29 (2 kommentarer)
En långhelg, det var längesen!
Jag har bakat i massor, vi har varit på utflykt till Uppsala, vi har kikat på domkyrkan och träffat min fina bror med familj. Vi har bråkat och gapat och kramats och dansat och ätit god mat och druckit för mycket läsk.

Snart börjar tiden då vi jobbar lite mindre båda två. Eller mycket mindre. I dag har vi jobbat ihop, sida vid sida, med att bära grejer. Vi har haft andningsmasker på oss eftersom vi har varit på ett riktigt bösigt ställe och jag inte är sugen på att få sorkfeber eller nåt annat sånt där. Och så har vi sjungit på våra sånger och vi har delat en coke och vi har internskämtat. Det blir nog bra, det här. Även om jag är klen, så klen. Min man är alldeles bondstark medan jag är helt svag. Men om jag fortsätter kroppsjobba måste det ju bli bättre så småningom?

Och en av mina förhoppningar med hemmajobbandet som nu blir, är mer sex. Dagtidssex! (ja, jag är cirka nitton år. Förlåt). Det blir bra det. Skicka iväg ungarna till skolan, sen smiter man in och hoppar i bingen. Först därefter morgonkaffet och sen kan man ge sig ut och jobba - full av energi! Vilken start på dagen va?
Ja, så får det bli. Nu är det bestämt!

I kväll dansade vi till the Animals, barnen och jag. Twistade och shoutade och snurrade runt. Och nu sover alla ut om jag. Efter lite sedvanliga nattningsbråk.

Godnattpuss på er!

Pocks

urfint! och dagsex ska du ha. tummis.

2011-06-06 19:02:44

tori

dagtidssex is the shit!

2011-06-06 19:59:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.