som fan

.jag 2011-05-23 20:53 (4 kommentarer)
nej men det är väl inte så jävla bra just nu. svacka, svacka, svacka. jag vänder ryggen till och skriker att jag vill bli lämnad ifred och sedan gråter jag över att jag är så jävla ensam och att ingen kan FATTA att jag kanske ändå vill att någon faktiskt bryr sig, jag vill att det ska vara som på film någon jävla gång. lite jävla FÖRSTÅELSE för fan.

och så ringer min mamma och tjafsar helt seriöst om att jag inte är hemma och var har jag varit någonstans och när jag sa att jag har varit och tränat så tycker hon att jag ska BERÄTTA för henne vilka dagar jag tränar så att hon vet det. men för helvete. och så lät hon meddela att de åker hemifrån vid åtta-halv nio på lördag morgon så de "dyker väl upp någon gång mitt på dagen", vilket förmodligen innebär att de kommer att åka hemifrån strax efter gryningen och dyka upp här till frukost. och sedan ska vi UMGÅÅÅÅÅÅS hela helgen, eller det är ju kalas för N, men det är inte förrän på söndagen och jag får panik vid tanken på att de ska vara här så jävla länge och det finns liksom ingen agenda, och de vill ju för fan aldrig göra någonting mer än att möjligen åka på loppis, måste hitta en loppis någonstans fort som fan. och min syrra har mailat och påpekat att det är mors dag på söndag och kan inte jag köpa en blomma till mamma från oss och det har jag inte lust med, men jag bara "visst, jag fixar det". vet inte när, för jag jobbar som ett as, jämt, men det får väl ordna sig.

och så läste jag jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag och den har ju fått fantastiska recensioner och jag tycker att vad fan har hon att gnälla över, hon har ju en miljon jävla vänner och killar som är kära i henne. och så väller åttiotalsångesten fram och det här blev ju väldigt lyckat. så här bitter blir man tjugofem år senare för en massa saker man aldrig har fått reda ut, aldrig fått någon upprättelse för, aldrig fått bearbeta på annat sätt än att BITA IHOP OCH KOMMA IGEN.


så jag gör väl det igen då. det blir fan ingen ordning med någonting annars.

Bonita!?

<3 <3 <3

2011-05-23 22:10:23

Dorizzz

Usch, man kan bli arg.

2011-05-23 23:35:09

Morris

<3<3<3

2011-05-24 06:52:16

Anni

En halvt ton moraliskt stöd! Och en riktigt taggig kaktus till din mor om hon kommer före lunch.

2011-05-24 18:11:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.