Livet och döden

AnnA 2011-05-07 07:41 (inga kommentarer)
Livet ger oss verkligen snabba kast. Just nu är det lugnt och stilla. Till och med Lillebror snarkar :) Han har piggnat till tycker jag. Äter bättre och är piggare ute. Kanske berodde detta på ett söndertuggat märgben. Hittade ett i trädgården som gått i bitar. Och kunde nog spåra rester i bajset häromdagen. En tanke som annars dykt upp, är borrelia. Måste nog låta veterinären testa honom för det, när vi ska dit på återbesök. Han har ju alltid lite fästingar varje år, även om jag använder Frontline.

Igår gick i stort sett hela dagen åt till begravningen. Den var fin och stillsam, i ett litet kapell vid en naturskön plats, som passade väldigt bra. Efteråt samlades vi i familjen, hos pojkens bror för lite kaffe och småprat. De har ju en flicka som bara är 2 månader och alldeles ljuvlig. Livet slutar för en del och är precis i startgroparna för andra i familjen. Igår kändes det så tydligt att livet går runt, runt.

I eftermiddag ska vi hälsa på ytterligare en bäbis som bara är 1½ vecka. Det blir att svänga inom Ikea för att hitta ett spjälskydd hon önskar sig. Ja, mamman då ;) Och så har vi köpt en Bamsesaga till lillkillen, som numera är stolt storebror :)

Ute strålar solen och det känns som att det blir en fin dag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007