Plötsligt känns

AnnA 2011-05-04 12:13 (2 kommentarer)
det som om livskarusellen har tagit fart. Det är mycket överallt. På jobbet räcker timmarna inte alls till. Och hemma är det saker på gång hela tiden. Trädården pockar på och jag känner lust och längtan till den, äntligen! I mitten av maj åker jag och en vän en heldag och hälsar på en annan trädgårdsvän, som gjort slag i sina drömmar och öppnat trädgårdsbutik.

I helgen kör vi till Växjö och får snusa på bäbisflicka :) Ska bara fixa presenten också. Spjälskydd önskas och sen får vi se vad vi hittar på. Alltid lika kul att handla presenter till små söta bäbisar!

Det är snabba kast mellan glädje och sorg just nu. Pojkens mammas sambo gick hastigt bort, så på fredag är det begravning. Det medförde ett problem som hastigt fick lösas. Lämpliga kläder. Jag har ju vuxit ur mina kläder. Provade alla lämpliga kläder häromkvällen. Det fungerade inte alls. Dottern fick lite och resten gick till klädinsamlingen, så igår blev det rusning på stan efter jobbet.
Inte helt enkelt, då det knappast är säsong för mörka kläder nu på våren. Till slut hittade jag en svart dräkt på MQ som passade. Pojken skämmer bort mig och även den fick jag som present.

Efter jobbet måste jag köra till grannstaden 3 mil bort och byta ett par tofflor jag också fått i present. De var jättefina men tyvärr för stora. Har jag tur så har apoteket öppet lite längre där och jag hinner hämta ut medicin till både mig och dottern.

Nu ska jag ägna mig åt jobbet igen.
svejs.

.jag

är det min (fd) stad du ska till? i så fall finns det ett nytt apotek inne på ica maxi som har öppet till 22.

2011-05-04 13:26:53

AnnA

.jag, jo så är det ju :) Tack för tipset. Jag hoppas dock på det lite större apoteket ute vid öb, min medecin brukar få beställas på apoteket hos ica maxi.

2011-05-04 16:24:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007