Påska

Corn 2011-04-27 18:08 (inga kommentarer)
Så påsken blev urfin på alla vis. Umgänge med nya vänner och gamla, häng i uterummet som inte riktigt är färdiginrett men som ändå är precis så bra som vi hade hoppats - eller ännu bättre. Jag lovprisar det. Nästan varje dag. Och grill hos grannarna och på påskafton påskkäk hos svärföräldrarna. Inklusive min egen mor och hennes särbo. Det är fint när generationerna samlas. Efteråt drack vi sprit på vår veranda - den lilla som är precis utanför uterummet.
Och jag har haft klänningar på mig och OJ vad skönt det är. Inga tajta jeans att klämma ner sig i. Klänningar är mer förlåtande.

Jag drog till och med på mig en zigernaraktig kjol och stövlar en dag (och kände mig som nån halvbohem) och grävde i mina små land, jag som är så kass på sånt och alltid har varit ointresserad, men nu är det spännande och igår åkte tre squashplantor, som jag har drivit upp från frö, ut i pallkragarna.

Nu har jag jobbat i några dagar, nu ska jag försöka vara ledig i en - och vara hemma och dona med ved och sånt i stället. Mina barn har fått hem ett nytt tv-spel som vi tillsammans har köpt på tradera, så nu kommer de att vara extra glada i några dagar.

Allt är fint, således. Förutom min nacke som är lite trött.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.