Det rullar på

AnnA 2011-04-23 08:25 (2 kommentarer)
och nu är det Påskafton. Min långa ledighet fick sig ett avbräck. Precis som .jag så är jag i stort sett ensam om min befattning på jobbet. I onsdags ringde chefen och kallade in mig att jobba på torsdagen. Jag blev inte imponerad kan jag säga. Först beviljas semester och sen kommer de på att nä, det går ju inte. Semester i så många dagar (4 wow vad många *ironi*) utan att vi kan skicka nåt. Alltså åkte jag in och jobbade 4 timmar nonstop och sen hem igen. Tröttsamt. Jag hade behövt denna ledigheten sammanhängande kan jag säga. Både för att jag är trött på jobbet, men även för att sköldkörteln krånglar.

Hemma är det ljuvligt. Vädret visar sig från sin soligaste sida. Jag har snart rensat häcken färdigt och kan börja med det roliga. Fixa rabatter. På kvällarna har vi grillat och tagit ett glas vin på altanen. Helt underbart!

Pojken med son har fixat smörgåstårta och pannacotta tills idag. Det ska bli kalas för pojkens son i eftermiddag. Och påskäggsjakt för alla barnen :) Så nu ska jag fixa frukost och sen ska det städas lite.

Ha en skön fortsättning på påsken!

.jag

med tanke på hur oumbärlig man tydligen är så borde det märkas mer på lönen, tycker man ju... :-/

2011-04-26 06:55:05

AnnA

Mm, något att ta upp vid nästa löneförhandling tror jag..

2011-04-26 09:51:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007